10 sztárpár akik a forgatáson estek egymásba!

- Hirdetés -

Íme 10 sztárpár akik olyan hitelesen játszották a szerelmes párt a filmben hogy mindenki számára nyilvánvaló volt hogy ők a való életben is egy párt alkottak.

 1. Gengszterrománc 2003. Jennifer Lopez és Ben Affleck. A forgatáson szerettek egymásba.

 2. 2008 Vicky Cristina Barcelona
  Penélope Cruz és Javier Bardem egy szokatlan házaspárt játszottak. A karakterek tele voltak szenvedéllyel. Ezek az érzelmi tűzijátékok később erős házassággá fejlődött.

 3. 1999 Kegyetlen szándékok  Reese Witherspoon és Ryan Phillippe szerelmének kibontakozása

 4. 1996 A lakás.Az olasz Monica Bellucci és a francia Vincent Cassel színész között bontakozott ki szerelem.

 5. 2010 A rumnapló.  Johnny Depp beleszeretett a szőke Amber Heardbe. A forgatás után meg is kérte a gyönyörű szőke színésznő kezét.

 6. 2006 Stepp Up. Channing Tatum és Jenna Dewan szerető szeme már ezen a képen is mindent elárul. A színészek most házasok, és felnevelnek egy kislányt.

 7. 1990 Mint a villám.

  Nicole Kidman karrierje elején találkozott Tom Cruiseal  És nem akarta elengedni. A romantika hamar valósággá vált.

  - Hirdetés -

 8. 2004 Alfie
  Ebben a filmben Jude Law  és Sienna Miller szerettek egymásba.Ez a kapcsolat olyan gyorsan és hevesen fejlődött, mint a képernyőn.

 9. 2005 A Mr. &Mrs. Smith. Brad Pitt és Angelina Jolie Mindannyian tudjuk, mi volt ez a romantika: a házasság 12 éve és három gyermek születése (anélkül, hogy beleszámolnánk az elfogadottnak!).

 10. 2012 A csodálatos pókember. A bájos „Spidey” Andrew Garfield, éppúgy, mint a karaktere, nemcsak a  filmben, hanem az életben a színésznő Emma Stone-szel is megértik egymást. A pár még mindig kapcsolatban van.

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!