11 hollywoodi sztárpár, akik már évtizedek óta együtt vannak és azóta is szeretik egymást

- Hirdetés -

Létezik egy sztereotípia, ami szerint a hollywoodi szerelmek ahogy jönnek, úgy el is illannak. Ma is rengeteg olyan hírt hallani a sztárvilágból, hogy a szerelmesek egymásra találtak, összeházasodtak, rövid időn belül pedig szét is váltak útjaik. A következő összeállításban szereplő hírességek azonban bebizonyítják azt, hogy az igaz szerelem évtizedekig vagy akár egy egész életen át tart. Goldie Hawn és Kurt Russel immáron 35 éve alkotnak egy párt, míg Meryl Streep és Don Gummer több, mint négy évtizede élnek boldog házasságban.

  1. Goldie Hawn és Kurt Russell: 35 éve együtt

A színészek először 1966-ban találkoztak, de csak 1983-ban kezdték megismerni egymást közelebbről. Kurtnak és Goldie-nak egy közös gyermeke van, Wyatt. Ezen kívül még három gyermekük van korábbi kapcsolataikból, Kate és Oliver Hudson, valamint Boston Russel. A pár hivatalosan sosem kötött házasságot, ám kapcsolatuk mindig is példa értékű volt.

„Tökéletesen megcsináltunk mindent anélkül, hogy feleségül vett volna” – mesélte Goldie. Odaadónak érzem magam, és mire van szüksége a páromnak, ha nem erre? Mindaddig, amíg ez az érzelmi állapot odaadó, őszinte, gondoskodó és szeretetteljes, addig rendben vagyunk. Ragyogóan neveltük gyermekeinket; gyönyörű emberek lettek. Nagyszerű munkát végeztünk és ehhez nem volt szükségünk arra, hogy összeházasodjunk.”

- Hirdetés -

2. Tom Hanks és Rita Wilson: 30 éve együtt

Tom és Rita csak 1981-ben találkoztak személyesen. „Rita és én csak egymásra néztünk és bumm, ennyi volt. Nem tagadhattuk meg érzéseinket egymás iránt” – emlékezett vissza Tom.

A pár 1988-ban kötött házasságot és azóta is ugyanolyan szerelmesek egymásba, mint annak idején. „Bármi történjen, mi mindig ott leszünk egymásnak és minden problémát megoldunk” – tette hozzá a színész. Két fiuk született, Chester Marlon és Truman Theodore.

- Hirdetés -

3. Kevin Bacon és Kyra Sedgwick: 31 éve együtt

Kevin és Kyra a Lemon Sky forgatása alatt találkoztak, 1988-ban pedig össze is házasodtak. Két gyermekük született, Travis Bacon és Sosie Bacon. A pár tavaly ünnepelte 30. házassági évfordulóját. „30 év, el se tudom hinni! Ő az álmaim asszonya, a legfontosabb az életemben” – írta Kevin a közösségi oldalán. A válasz nagyon egyszerű volt: Azta! Szeretlek!!! – reagált Kyra.

4. Hugh Jackman és Deborra-Lee Furness: 23 éve együtt

- Hirdetés -

Hugh Jackman húsz éves korában találkozott feleségével, a nála tizenhárom évvel idősebb Deborra Lee-vel. A színész megpróbálta lenyűgözni Deborra-t, de ez nem volt egyszerű. Azonban végül mégis csak szerencsével járt. 1996-ban összeházasodtak és azóta is szeretik egymást. Két gyermekük van, Oscar és Ava.

5. Michelle Pfeiffer és David E. Kelley: 25 éve együtt

Michelle Pfeiffer szerelmi története egyáltalán nem a szokásos módon kezdődött. David E. Kelley, televíziós író volt. 1993-ban találkoztak, majd még abban az évben egybe is keltek. Két gyermekük született, Claudia és John Henry.

Mi a házasságuk titka? A színésznő azt nyilatkozta: „Az élet választások sorozata, és nem mindig hoztam jó döntéseket, de tudom, hogy a megfelelő embert választottam. David és én együtt dolgozunk, mert igazán kompatibilisek vagyunk. Hasonló erkölcsökkel rendelkezünk, és mindketten szeretjük a munka és a család egyensúlyát. Tiszteletben tartjuk egymást, ami igazán fontos.”

6. Sarah Jessica Parker és Matthew Broderick: 22 éve együtt

Sarah és Matthew idén májusban ünnepelték 22. házassági évfordulójukat. Három gyermekük van, fiuk James és ikerlányaik, Marion és Tabitha. 1991-ben találkoztak először, ’92-ben kezdtek el randevúzni és csak 1997-ben házasodtak össze.

Matthew így írta le a pillanatot, amikor először látta Sarah-t: „Emlékszem, amikor először találkoztam vele. Láttam őt sétálni…Nagyon egyedi volt, nem olyan, mint a többi ember. Világosan emlékszem arra a napra.”

7. John Travolta és Kelly Preston: 28 éve együtt

John és Kelly 1989-ben találkoztak először a The Experts című film forgatásán. Miután Kelly előző házassága véget ért, elkezdett randevúzni Travoltával. 1991-ben kérte meg Kelly kezét a színész, még abban az évben kimondták a boldogító igent. Két gyermekük van, Ella Bleu és Benjamin. Első fiuk, Jett 2009-ben tragikus módon életét vesztette, ez pedig még jobban összekovácsolta Travoltáékat.

Idén szeptember 5-én ünnepelték 28. évfordulójukat. Kelly a következő szavakkal köszöntötte férjét: „Kedvesem, John, te vagy a legcsodálatosabb ember, akit ismerek. Te adtál reményt, amikor én elvesztettem azt, türelmes voltál és feltétel nélkül szerettél. Mindent megosztottunk egymással, a jót és a rosszat egyaránt. Szeretlek!”

8. Catherine Zeta-Jones és Michael Douglas: 20 éve együtt

Catherine Zeta-Jones és Michael Douglas házassága már majdnem húsz éve tart. Először a Deauville Filmfesztiválon találkoztak. Szinte azonnal izzott köztük a levegő. 2000. november 18-án keltek egybe. Sokan vitatták, hogy házasságuk mennyire lesz tartós a fennálló korkülönbség miatt, hiszen a színész 25 évvel idősebb Catherine-nél. Úgy látszik, ez azonban nem jelentett akadályt, hisz ugyanolyan boldogok, mint kapcsolatuk kezdetén.

9. Jeff Bridges és Susan Geston: 42 éve együtt

Jeff Bridges 1974-ben találkozott Susan Gestonnal, miközben a Rancho Deluxe című filmet forgatták Montanában. Susan 1977-ben ment feleségül a színészhez, azóta pedig elválaszthatatlanok. Három lányuk született, Isabelle Annie, Jessica Lily és Haley Roselouise.

Jeff ezt nyilatkozta kapcsolatukról: „A 28 éves házasság során 50 filmet készítettünk együtt. Azt mondom: „mi”, mert nincs olyan, hogy Sue és én . Én vagyok az a fickó, aki megcsinálja a dolgokat, de ő gondoskodik minden másról. Szerelmesebb vagyok belé, mint valaha bármikor.”

10. Will Smith és Jada Pinkett Smith: 21 éve együtt

Will és Jada 1994-ben találkoztak először. 1995-ben kezdtek randevúzni, de csak két évvel később kötöttek házasságot. Két gyermekük van, Jaden és Willow. Már többször felmerült, hogy válni készülnek, de ők mindig is cáfolták ezeket a híreket. „A válás nem lehet megoldás. Isten előtt azt mondtam, hogy minket csak a halál választ el. Így mindhalálig együtt is leszünk.”

11. Meryl Streep és Don Gummer: 41 éve együtt

Meryl Streep 1978-ban ment feleségül élete szerelméhez, Don Gummerhez. Már több, mint négy évtizede alkotnak egy párt. Ezalatt az idő alatt négy gyermekük született. Henry zenész, Mamie és Grace színésznők, Louisa pedig modell lett. A róluk készült fotókon is látszik, hogy ez igaz szerelem, még mindig ugyanúgy néznek egymásra, mint a friss házasok.

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!