12 éve mutatták be az Alkonyat című filmet – Így néznek ki a szereplők napjainkban

- Hirdetés -

Az idő csak repül, megállíthatatlanul. Szinte hihetetlen, hogy Bella és Edward története közel tizenkét éve került a mozikba. A film, ami fiatal lányok és nők szívét tartotta lázban hónapokon keresztül, november végén lesz tizenkét éves. Stephenie Meyer azonos című regényének filmadaptációja óriási sikert aratott és lett ezzel az elmúlt évek egyik legnagyobb bevételű mozifilmje.

Ehhez pedig a rendezők nem követték a jól bevált sémát, miszerint híres színészekre van szükség a sikerhez. Éppen ellenkezőleg, inkább ismeretlen és kezdő színészeket alkalmaztak a szereplőgárdába, ami igenis jó húzásnak minősült. A szereplők az egész világon ismertté váltak, ám nem mindenki tudta helyén kezelni a sikert. Cikkünkben megmutatjuk, hogy néznek ki napjainkban az Alkonyat szereplői. Bizony vannak olyanok is, akikre szinte alig lehet ráismerni.

Kristen Stewart (Bella Swan)

- Hirdetés -

Robert Pattinson (Edward Cullen)

Taylor Lautner (Jacob Black)

Nikki Reed (Rosalie Hale)

- Hirdetés -

Kellan Lutz (Emmett Cullen)

Ashley Greene (Alice Cullen)

Jackson Rathbone (Jasper Hale)

- Hirdetés -

Peter Facinelli (Carlisle Cullen)

Elizabeth Reaser (Esme Cullen)

Billy Burke (Charlie Swan)

Anna Kendrick (Jessica Stanley)

Gil Birmingham (Billy Black)

Rachelle Lefévre (Victoria Sutherland)

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!