12 sokkoló ruha a vörös szőnyegről, ami teljesen kiverte a biztosítékot!

Megosztás

- Hirdetés -

Minden vörös szőnyeges esemény egy igazi kihívás minden híresség számára. Mindennek tökéletesnek kell lennie, hajnak, ruhának, cipőnek és a kiegészítőknek is.
Néhány emlékezetes ruhát szedtünk össze ezekről a rangos eseményekről, amik egyesek tetszését elnyerték, a kritikusok szimpátiáját viszont nem.

Rihanna

Rihanna 2015-ös vörös szőnyeges megjelenését nagyon sokáig emlegették. Egyesek pizzához, mások pedig omletthez hasonlították sárga színű ruháját.

- Hirdetés -

Nicki Minaj

Egy piros színű Versace ruhában jelent meg az egyik rendezvényen, amit a közönség „misztikusnak” talált. Nicki-t a vörös szőnyegen egy pápa jelmezbe bújt ember kísérte.

- Hirdetés -

Miley Cyrus

Miley ezt a gladiátoros fűzőt és kristálycsillárra emlékeztető alsót viselte egy neves rendezvény alkalmával. Az énekesnő nagyon magabiztosnak érezte magát ebben a ruhában az ünnepség alatt, ahol amúgy házigazda volt.

- Hirdetés -

Chrissy Teigen

A modell nagyon megrázta a közönséget, amikor ebben a ruhában jelent meg a vörös szőnyegen, ami bizonyos szögekben megmutatta, hogy nincs rajta fehérnemű.

Toni Braxton

Chrissy Teigen-nel ellentétben Tony Braxton nagyon lazán érezte magát a kamerák előtt ebben a lenge öltözékben.

Sasha Gradiva

Megkérték az énekesnőt, hogy távolítsa el a karjáról azt a tárgyat. Az énekesnő ezt megtagadta, és elhagyta a Grammy-díj átadót.

Zoë Saldana

A Dolce & Gabbana fényűző ruhája, az este egyik legellentmondásosabb ruhájává vált. A színésznő kritikusai és rajongói két táborra oszlottak: néhányan örültek, hogy ilyen szép ruhában jelent meg az eseményen, mások pedig egyáltalán nem.

Madonna

Madonna meg akarta cáfolni a sztereotípiákat, hogy a nők egy bizonyos kor után nem vehetnek fel extravagáns ruhákat.

Sarah Jessica Parker

A kiegészítő nagyobb figyelmet kapott, mint maga a ruha. A tervező Philip Tracy tüzes koronája és Sarah Jessica Parker saját tervezésű ruhája az esemény legszimpatikusabb ruhájává vált.

Priyanka Chopra

A divatkritikusoknak egyáltalán nem jött be Priyanka ruhája. A rajongók viszont nem értettek egyet a kritikusokkal és a ruhát az est egyik legfényesebb és legemlékezetesebb ruhájának titulálták.

Laetitia Casta

A „szárnyak” miatt a Leticia ruhája a legmenőbb ruhák listáján szerepelt a Cannes-i fesztivál történetében.

Joey Villa

A közönség ezt a ruhát „színezett drótkerítésnek” nevezte el és egy fém hálóval, többszínű szigetelőszalaggal illetve más építőanyagokkal hasonlította össze.

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!