13 hollywoodi híresség, akikről kiderült mennyit is fizetnek egyetlen hajvágásért

- Hirdetés -

A hollywoodi csillagok képei arra ösztönöznek bennünket, hogy megváltoztassuk a megjelenésünket, ehhez néha elég egy hajvágás is. Mielőtt elmennénk fodrászhoz, kiválasztjuk kedvenc hírességeink haját, amilyet el tudnánk képzelni magunknak, abban a reményben, hogy a mi fodrászunk ez alapján meg tudja majd csinálni. Nyilván ez nem minden esetben történik meg, mert a fodrászaink tapasztalata és ügyessége hiányzik ahhoz, hogy ilyen jellegű frizurákat csináljanak nekünk. Ma összegyűjtöttünk néhány hollywoodi hírességet, akikről megtudtuk, hogy mennyit is fizetnek egyetlen alkalomért a fodrásznál.

1, Jennifer Aniston – 230.000 forint.

Jennifer frizurájának saját neve van, ami nem más, mint Rachel. A Jóbarátok című sorozatban alakított szerepe tiszteletére nevezték el így ezt a fazonú hajat. A színésznő haját Chris McMillan csinálja 230.000 forintért, függetlenül attól, hogy rendezvényre hivatalos vagy csak a hétköznapokra csináltatja meg. Jennifer mellett olyan hírességek haján dolgozik, mint Kate Hudson, Julianne Moore, Michelle Williams, Julianne Margulies és El Fanning.

- Hirdetés -

2, Kate Middleton – 113.000 forint.

Amanda Cook Tucker 2012 óta vágja, festi és formázza Kate Middleton haját. A magánfodrász naponta 130.000 forintnak megfelelő összeget kap azért, hogy Kate haja mindig tökéletes legyen.

3, Cameron Diaz – 106.000 forint.

- Hirdetés -

A Charlie angyalai hősnője már évek óta a New York-i fodrászhoz Laurent Dufour-hoz jár. Egyetlen kezelés 106.000 forintjába kerül a színésznőnek. Cameron mellett Salma Hayek is helyet kapott a fodrásznál.

4, Brad Pitt – 46.000 forint.

Kevés olyan férfi fodrász van, aki a férfi hajakra szakosodott. Szerencsére Brad Pitt fodrásza, Sean James pontosan ilyen. Ügyfelei között van Brad mellett Ewan McGregor és Marilyn Manson is. Egyetlen alkalom Sean-nál 46.000 forintjukba kerül.

- Hirdetés -

5, Madonna – 243.000 forint.

Orlando Pete fodrászata New York belvárosában helyezkedik el, ahova olyan hírességek járnak, mint Madonna. Az énekesnő 243.000 forintnak megfelelő összeget fizet minden egyes alkalomért.

6, Sandra Bullock – 182.000 forint.

A „Beépített szépség” főszerelője 182.000 forintnak megfelelő összeget fizet New Yorki fodrászának Sally Hershbergernek. Sandra mellett egy másik hollywoodi híresség is be szokott térni hozzá, aki nem más, mint Meg Ryan.

7, Sharon Stone – 91.000 forint.

Teddy Antolin hollywoodi fodrász attól vált igazán híresség, hogy olyan hollywoodi hírességek haját vágta, mint David Bowie vagy Brian Adams. Szalonja ma Los Angelesben található és a női hírességek közül Sharon Stone fordul meg nála a leggyakrabban. A színésznő 91.000 forintot hagy ott minden egyes frizuráért.

8, Demi Moore – 758.000 forint.

Jonathan Colombini fodrászata Nyugat-Holywoodban található. A férfi szolgáltatásai között szerepel a hajhosszabbítás is, ami a munka összetettségétől függően 182.000 és 758.000 forint között mozog. Olyan csillagok térnek be hozzá, mint Demi Moore vagy Paul Wesley.

9, Barbra Streisand – 119.000 forint.

A híres amerikai énekesnő és színésznő évek óta csak a hollywoodi fodrászához, Frank Galassohoz jár, mert csak ő az, akire rá meri bízni a haját. A hozzá járó hírességek nagyjából 119.000 forintot hagynak ott, minden kezelésért.

10, Colin Farrell – 31.000 forint.

Az ír származású színész Santa Monicába jár fodrászhoz. Nem messze State Beach-től található Stephanie Hobgood szalonja, ahol egy fodrászati beavatkozás költsége 31.000 forinttól kezdődik. Farrell mellett, Tommy Lee és Britney Spears is hozzá jár.

11, Penelope Cruz – 152.000 forint.

A hajvágás egyik legnépszerűbb és leghíresebb embere Andy Lecompte, aki Nyugat-Hollywoodban dolgozik. Egyetlen alkalom nála 152.000 forintba kerül és olyan sztárok fordulnak meg nála, mint Penelope Cruz és Katie Holmes.

12, Kim Kardashian – 455.000 forint.

Payney volt az első Beverly Hills-i fodrász, aki először kezdett hajhosszabbítással foglalkozni. A hajak eleinte szintetikus anyagból készültek, de ma már valódi hajakat használ, melyeket Olaszországból szerez be. A fodrász egyik kliense Kim Kardashian, aki alkalmanként 455.000 forintot fizet.

13, Miley Cyrus – 107.000 forint.

Brant Mayfield a Chris Macmillan szalonban dolgozik Beverly Hills-ben. Olyan hírességek járnak hozzá, mint Miley Cyrus, Katy Perry és Courtney Cox. Egyetlen alkalom a fodrásznál 107.000 forintjukba kerül.

Gondoltad volna?

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!