15 gyönyörű híresség, nem túl gyönyörű lábakkal!

- Hirdetés -

Látjuk a gyönyörű hírességeket és elsősorban az arcukra és az alakjukra összpontosítunk. Figyelemre vesszük a ruhájukat, hogy az mennyire divatos. Milyen az arckifejezése, mennyire mosolyog szépen. Aztán persze észrevesszük a hibáikat is. Mert vannak, hisz ők is csak emberek. Vonzó arc de nem valami vonzó lábfej… Van, akinek ez fontos…és van, akit nem érdekel. Mindene esetre keményen belerondít, a tökéletes imázs képébe.

Mutatunk nektek pár hírességet, akiknek a lábfeje minden…csak nem hibátlan.

Michelle Yeoh

- Hirdetés -

Sajnos senki sem tökéletes. Még egy olyan szép ázsiai színésznő, mint Michelle Yeoh sem. Sajnos a lábujjai meglehetősen kalapácsra nőttek. Ezt elrejteni nem tudja…

Sarah Jessica Parker

- Hirdetés -

Népszerű sorozatsztár, producer és tervező. A sztár nagyon boldog, ha épp nem a lábát vizslatják.

Victoria Beckham

- Hirdetés -

Victoria Caroline Beckham egy angol üzletasszony, divattervező, modell és énekes. Nagyon szép nő, és a híres focisztár felesége mióta világ a világ. Amint látjátok, Ő sem tökéletes.

Taylor Swift

Taylor Alison Swift egy amerikai énekes-dalszerző. Az egyik fő kortárs-művész ma a szakmában. Sajnos a lába neki is olyan, amilyen. Bár még nem a veszélyesebb fajta. Mindenképp belerondít picit a képbe, hisz szép nőről van szó.

Penelope Cruz

Spanyol szépség, Penélope Cruz Sánchez. Színésznő és modell. Ezek a spanyol lábak, annyira nem szépek, hogy párban legyenek a nő szépségével.

Paris Hilton

Paris A Whitney Hilton amerikai televíziós személyiség, üzletasszony, modell és énekes. Mindezek mellett Conrad Clinton unokája volt. Sajnos a tökéletesség őt is elhagyta…furcsa lába miatt.

Oprah Winfrey

Oprah Winfrey amerikai médiatulajdonos, talk-show házigazda, színésznő, producer és filantróp. Szegény lába is megsínylette mindezt.

Elizabeth Hurley

Ez megint nem az a lábfej, amit egy ilyen csodaszép nőhöz tudnánk elképzelni. Elizabeth Jane Hurley angol színésznő és modell. A smink nem rejt el minden hibát…még egy Estée Lauder céges partin sem.

Katie Holmes

Kate Noelle Holmes egy amerikai színésznő. A Dawson és a haverok sztárja. A lábait ott nem tette nyilvánosságra…nem is vették észre a hibáit.

Kate Moss

Katherine Ann Moss egy angol modell és üzletasszony. A média őt sem kímélte. Lába egy ideig téma volt az újságokban.

Kim Kardashian

Kimberly Kardashian West. Paris Hilton barátja és stylistje volt. Párizsban nem figyelt a lábára…na de a média igen.

Jennifer Aniston

Amerikai színésznő és producer, aki a Jóbarátok című sorozattal lett világhírű. A lába neki sem a legvonzóbb.

Cameron Diaz

Színésznő és modell. Ezen a képen, annyira nem látszik, de sajnos neki sincs túl szép lába.

Angelina Jolie

Amerikai színésznő, rendező és humanitárius. Az egyetlen hibája a lába. Na meg mostanában eléggé le is fogyott.

Emmy Rossum

Amerikai színésznő, rendező, énekes-dalszerző. Sajnos az a lábujj eléggé elcsúnyult.

Mit gondoltok? Írjátok meg kommentben a véleményeteket!

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!