5 híresség, aki kapcsolata kezdetén csak a MÁSIK NŐ szerepét töltötte be

- Hirdetés -

Napjainkban már korántsem olyan tartósak a házasok, mint évtizedekkel ezelőtt és ez nemcsak az átlagemberekre, hanem a hírességekre is pontosan igaz. Persze a sztárvilágban is vannak kivételek, hiszen például Goldie Hawn 1983 óta Kurt Russel felesége, de a nagy szerelem előtt a színésznő kétszer is elvált. Az átlagember és Hollywood csillagainak házassága között pusztán annyi a különbség, hogyha a kapcsolat zátonyra fut, azt mindenki tudni fogja és szennyest szinte pillanatok alatt kiteregetik.

A hírességek botrányai pedig bejárják a világot, legyen az szakítás, titokban megkötött házasság, megcsalás vagy válás. Az esetek többségében viszont már régen ott van a MÁSIK NŐ, aki miatt végül véget ér a nász. Nagy valószínűséggel te is emlékszel, miért kellett elválnia Jennifer Anistonnak és Brad Pittnek. Igen, Angelina Jolie volt az a bizonyos másik nő. Az igazság viszont az, hogy nem ők voltak az egyetlenek, akinek búcsút intettek egymásnak és nem is ők lesznek az utolsók.

A MÁSIK NŐ szerepe mindig kérdéses, mivel sosem tudhatjuk, hogy házasságunk felrúgása után valóban ő lesz-e az a nő, akivel leélhetjük hátralévő életünket vagy az izgalom csak abban rejlett, hogy a viszony titokban zajlott.

- Hirdetés -

Melanie Griffith és Antonio Banderas

Amikor a színésznő és Banderas kapcsolata megkezdődött, még mindketten házasok voltak. Griffith Don Johnson felesége, míg Banderas Ana Leza házastársa volt. A két világsztár a Hárman párban forgatásán találkozott egymással. Melanie akkor vallott kapcsolatukról, amikor már a titok napvilágra került. Azt mondta, első látásra egymásba szerettek. Valószínűleg ez volt annak oka is, hogy 1996-ban, válásuk kimondása után egybe is keltek. Bár úgy tűnt, hogy semmi nem választhatja el őket, 2014-ben mégis bejelentették szakításukat. A színésznő azzal indokolta válásukat, hogy ő maga megrekedt az életében és ez nagy mértékben kihatott házasságukra is. Már források szerint Melanie kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozott annak érdekében, hogy tizennyolc éve tartó házasságukat felbontsák. A válást végül 2015-ben mondták ki.

Jennifer Lopez és Marc Anthony

- Hirdetés -

Az énekesnő és Anthony 1998-ban találkoztak egymással és elmondásuk szerint Marc már akkor azt mondta Jennifernek, hogy egyszer úgyis a felesége lesz. Mint már tudjuk így is lett, de korántsem azonnal. Anthony ugyanis feleségül vette Dayanara Torres, szépségkirálynőt, az énekesnő pedig Ben Affleck színész párja volt. Aztán Marc 2004-ben bejelentette válását, amit még ugyanabban az évben június elsején a bíróság ki is mondott. Mindössze négy nappal később pedig, Jennifer Lopezzel álltak oltár elé. Így elég gyanús, hogy J.Lo már a válás előtt is része volt Anthony életének. Házasságuk tíz éven keresztül tartott, végül ez a kapcsolat is zátonyra futott. Ez idő alatt két gyermekük született. Az énekesnő később így nyilatkozott házasságáról és válásuk okáról:

„Néha előfordul – és nem is vesszük észre – , hogy egy kapcsolat nem tesz jót nekünk. Ez többnyire akkor történik meg, amikor annyi kompromisszumot kötünk, csak azért, hogy a házasság működjön, hogy közben feladjuk önmagunkat. Nem könnyű, de fel kell ismerni, hogy ha valaki egyszerűen nem hozzánk való ember, ha nem bánik jól velünk, ha nem bánik jól saját magával…én ezt felismertem. Ha maradok, tönkreteszem saját magam. Én pedig szeretem magam annyira, hogy inkább beismerjem: tévedtem.”

Gisele Bundchen és Tom Brady

- Hirdetés -

A világhírű modell és Tom kapcsolatának kezdete nagyon is kétséges. Brady Bridget Moynahannal szakított 2006 decemberében és szinte azonnal együtt mutatkozott Gisele-lel. Az amerikai futball-játékosról azonban néhány hét múlva kiderült, hogy apa lesz, ugyanis kiderült, hogy Bridget gyermeket hord a szíve alatt. Tom ennek ellenére nem jött össze újra volt kedvesével, sőt, gyermeke sem az ő nevét neveli. A topmodell és Brady azóta is egy párt alkotnak és két gyermekük is született.

Julia Roberts és Danny Moder

Roberts és Danny Moder 2000-ben A mexikói című film forgatásán találkoztak egymással. Moder Vera Steimberg sminkes férje, míg a Micsoda nő sztárja Benjamin Bratt barátnője volt. Semmi kétség afelől, hogy még a válás és szakítás előtt viszonyuk volt, ugyanis Danny a színésznőért hagyta el akkori feleségét. A történtek után Julia Roberts volt az a bizonyos harmadik, a másik nő, vagyis „homewrecker”. A pár immáron tizennyolc éve van együtt és 2002-ben házasodtak össze, azóta pedig három gyermekük is született.

Károly herceg és Kamilla

Károly herceg és Kamilla kapcsolata még 1970-ben vette kezdetét. A herceg egy lovaspóló meccsen találkozott Kamillával és feleségül is akarta venni őt, de a királyi család erre nem adott engedélyt. Szerintük ugyanis, nem Kamilla volt az a nő, aki hozzá való. Ekkor a tragikus sorsú Diana belépett Károlya életébe és bár összeházasodtak, Károly és Kamilla kapcsolata ezzel nem zárult le. Diana teljesen kikészült ettől, ami végül a pár válásához vezetett.

Diana 1997-es halála után két évvel Kamilláról és Károly hercegről közös kép is készült. 2003-ban Kamilla be is költözött a herceg rezidenciájára, majd két évvel később, 2005-ben vonultak oltár elé.

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!