A Baywatch színésznője teljesen lepukkant, így néz ki most a bombázó

- Hirdetés -

Azt szokták mondani, hogy a csillogásnak ára van. Sokan nem tudják kezelni az óriási hírnévvel járó változásokat. Pont így történt ez, minden idők egyik legnépszerűbb sorozatának, a Baywatchnak egykori bombázójával. Yasmine Bleeth nagy sikereket ért el a ’90-es években, szinte mindenki megismerte Caroline Holden szerepe által. Akkoriban az egyik legjobb színésznőnek tartották.

színésznő

Akkoriban minden férfi odavolt érte, tökéletes alak és bájos arc. Rajongók tömkelege csodálta a piros fürdőruhába bújt szépséget. Azonban a hölgy mára annyira megváltozott, hogy valószínűleg fel sem ismernénk az utcán, teljesen eltűnt Hollywoodból. A szereplést és a reflektorfényt olyan messziről igyekszik elkerülni, amennyire csak tudja.

Bleeth 1968-ban született New Yorkban, édesanyja modellként dolgozott, apja pedig üzletember volt. Még csak 10 hónapos volt, amikor megkapta az első szerepét, egy Johnson & Johnson No More Tears babasampon reklámban. A lány édesanyjától örökölte a szépségét, már nagyon fiatalon észrevették, hogy különleges kislány.

shutterstock 93643489 A Baywatch színésznője teljesen lepukkant, így néz ki most a bombázó

Több szerepet is kapott reklámokban gyermekként, látszódott, hogy tehetséges. Hamar eldöntötték, hogy a képernyőn a helye. Feltűnt a Hey Babe című filmben! és a Ryan’s Hope szappanoperában is.

- Hirdetés -

Ezek után édesanyjánál mellrákot diagnosztizáltak és 47 éves korában elhunyt. Nagyon nehezen élte meg a tragédiát, nem járt sehova, főzőműsorokat nézett az otthonában. Napjai nagy részét teljesen egyedül töltötte. Számos felkérést kapott akkoriban szerepekre, de egy filmet sem vállalt el.

Miután enyhült a gyász, elvállalt egy vendégszerepet a Baywatch negyedik évadában. Annyira jól sikerült a bemutatkozás, hogy felkérték, legyen állandó szereplő. Összesen négy évadot töltött a sorozatban. 1995-ben felkerült az „50 legszebb ember” listájára, amit a People Magazine állított össze.

1998 és 2000 között ismét egy rossz időszak következett az életében. Richard Grieco színésszel már túl voltak az eljegyzésen, de kapcsolatuk zátonyra futott. A csalódás után szörnyű érzelmi hullámvölgybe került. Különböző tiltott szerekhez nyúlt, illetve a vásárlás rabja lett.

„Gyakran előfordult, hogy egy este alatt 5000-10.000 dollárt költöttem el az internetes vásárlások során. Gyönyörű holmikat vettem, amit aztán nem használtam, mert nem mentem sehova. A vásárlás legalább azonnali örömöt adott.”

- Hirdetés -

Napi rendszerességgel fogyasztott alkoholt, és egyéb káros dolgoktól sem riadt vissza, sőt… Azt érezte, hogy már képtelen leállni. A barátait elvesztette, folyamatosan egyedül volt. Csak a forgatásokra járt el, próbált olyankor józan maradni. Azonban mindenkinek feltűnt körülötte, hogy komoly gondok vannak.

GettyImages 1157137615 1 A Baywatch színésznője teljesen lepukkant, így néz ki most a bombázó

„Néha eleredt az orrom vére a forgatás alatt, de a sminkes szó nélkül adott egy zsepit, hogy letöröljem. Méregtelenítenem kellett és arckezelésekre járni, teljesen tönkrement a bőröm. Előfordult, hogy szipogtam, de a titkárom mindig elmondta ilyenkor másoknak, hogy orrmelléküreg-problémáim vannak.”

A függőség teljesen kihatott az életére, testileg és lelkileg egyaránt. Az arca felpuffadt és nagyon lefogyott. Teljesen kifordult önmagából. Később elmondta, hogy nehéz volt számára ez az időszak, tudta, hogy segítséget kell kérnie. Az utolsó csepp a pohárban az volt, amikor összeesett egy forgatás alatt. A szervezetében és nála is tiltott szereket találtak.

Tudta, ha nem akarja feladni az életét, rehabilitáción kell részt vennie. Ekkor ismerkedett meg a leendő férjével, Paul Cerritóval. Azóta is boldog házasságban élnek, de egyáltalán nem szerepelnek a nyilvánosság előtt.

- Hirdetés -

Azóta már sok év eltelt, ez egy viszonylag friss kép róla:

bleeth yasmine walking dog A Baywatch színésznője teljesen lepukkant, így néz ki most a bombázó

„A józanság a legjobb dolog az életemben, sokkal egyszerűbb volt együtt végig csinálni a párommal!”

Múltját egyáltalán nem titkolja, többször beszélt a problémáiról és függőségéről. Elmondta, hogy megbánta, örök nyomott hagyott benne ez az időszak. Visszagondolva a teste rengeteget károsodott ezalatt.

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!