A fél világ egy 100 kilós, gyönyörű magyar lányért rajong!

- Hirdetés -

Sirokai Diána egy plus size modell, akinek a nevét alig ismerik itthon, pedig külföldön igazi világsztárnak számít. Egyesek Kim Kardashian, vagy Gigi Hadid riválisaként emlegetik.

A teltebb lányok közé tartozik, de ez nem riasztotta el attól, hogy modell pályára lépjen. A celeb már nyolc éve Angliában lakik és ma abból él, ami miatt egész gyermekkorában csúfolták.

Kortársai folyamatosan bántották a kinézetéért, a felesleges kilói miatt.

A lány azért harcol, hogy a szép nő alatt ne csak a 90-60-90-es huszonéveseket értsük. Azt akarja, hogy ismerjék el a gömbölydedebb formákat is.

- Hirdetés -

Cseppet sem szégyenlős. Sőt! Néha meglehetősen merész fotókat posztol az instagramjára.

Instáját már 1,2 millióan követik.

Rengetegen vannak odáig érte.

- Hirdetés -

Úgy látszik, hogy nem haltak ki azok a férfiak, akik a teltebb hölgyeket részesítik előnyben.

Saját ruhamárkája van, emellett fotózásról fotózásra jár.

Motiválja az önbizalomhiányos nőket is.

- Hirdetés -

„“…oda kell állni a tükör elé, és megnézni, mi szerethető vagy mi az, amire utálattal nézünk. Aztán persze feltenni a kérdést, mi nem szeretjük, vagy inkább attól félünk, más mit gondol rólunk? Utóbbi esetében el kell fogadni a tényt, hogy egyszerűen képtelenség mindenkinek megfelelni. Egyedül önmagadnak felelj meg, tégy meg mindent azért, hogy jól érezd magad a saját bőrödben!”

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!