A Jóbarátok három hölgy főszereplője még ma is elképesztően dögös

Megosztás

- Hirdetés -
jennifer aniston courteney cox es lisa kudrow nyitottak lennenek a jobaratok folytatasara 12120850 A Jóbarátok három hölgy főszereplője még ma is elképesztően dögös

A Jóbarátok, eredeti címén Friends tíz éven át szórakoztatta a televízió nézőket. A sorozat hat húszas éveiben járó fiatal életét mutatta be, akiknek mindennapjait követhették nyomon a nézők. Az első epizód 1994. szeptember 22-én került adásba az Egyesült Államokban, az utolsó epizódot pedig 2004. május 6-án láthatták a sorozat kedvelői.

A sorozat óta már eltelt 25 év, de a női főszereplők egy kicsit sem vesztettek fantasztikus külsejükből. A Monica, Rachel és Phoebe szerepét játszó színésznők még mindig iszonyúan dögösek.

Az ezt bizonyító fotó a Patron of the Artists Awards-on készült csütörtök este Beverly Hills-ben, ahol Jennifer Aniston lett az év művészinspirációja.

- Hirdetés -

Az eseményen ott volt két Jóbarátok-kolleginája is, Courtney Cox és Lisa Kudrow is, akikkel közös fotót is készítettek, amelyen nagyon jól látszik, hogy mindhárman bombaformában vannak.

jóbarátok lányok A Jóbarátok három hölgy főszereplője még ma is elképesztően dögös
- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!