A legtöbbet kereső TikTok-os még csak 17 éves. Jobb ha leülsz, mikor megtudod, hogy mennyit…

- Hirdetés -

Mennyit kap a legjobban kereső TikTok-os? Nem fogod kitalálni. Vagy ha próbálkozol is, alábecsülöd. És, ha mindez nem lenne elég, akkor tegyük még hozzá azt is, hogy a lány csak 17 éves. A Forbes magazin megosztotta a tini becsült jövedelmét…

kep 2022 01 21 101652 A legtöbbet kereső TikTok-os még csak 17 éves. Jobb ha leülsz, mikor megtudod, hogy mennyit...

A 21. századot a saját szabályai irányítják. Nem kell semmilyen képzettség ahhoz, hogy sok pénzt keress. Elég egy elképzelés, amely az internet és a közösségi oldalak adta lehetőségekkel kombinálva, életkortól függetlenül hatalmas profitot hozhat. Ebben lassan egy éve vezető szerepet játszik a TikTok. A platform rengeteg új milliomost generált.

0 A legtöbbet kereső TikTok-os még csak 17 éves. Jobb ha leülsz, mikor megtudod, hogy mennyit...

Ennek egyik bizonyítéka Charli D’Amelio, aki nővérével, Dixie-vel együtt 2021 legtöbbet kereső TikTokerje lett. Mekkora összegről beszélünk? Jobb ha leülsz, mielőtt megtudod, hogy mekkora ez az összeg.

A Forbes rangsorának első helyét Charli D’Amelio szerezte meg…

- Hirdetés -

17,5 millió dollárral (5 és fél milliárd forint)

wertwert 1 A legtöbbet kereső TikTok-os még csak 17 éves. Jobb ha leülsz, mikor megtudod, hogy mennyit...

A weboldalon található TikTok csillagot 133,4 millió netező követi. A lány saját, eredeti koreográfiáinak köszönhetően szerzett hírnevet. Tegyük hozzá azt is, hogy Charli volt az első tartalomgyártó, aki elérte az 50 millió követőt.

A második helyet … nővére, Dixie foglalja el, aki 10 millió dollárt (3 milliárd forint) keresett. Meg kell hagyni, hogy a lányok tudják, hogyan kell „nagy” pénzt keresni, mert az összegek csillagászatiak. Az előző évben a nővérek „csak” 7 millió dollárt kerestek.

@charlidamelio dc @𝐇 𝐈 𝐌 ♬ seeing triple edit – kendall <3

Na, de honnan ez a nagy pénz?

Becslések szerint a bevétel akár fele is származhat szerződésekből és cégekkel való együttműködésből. Csak egy szponzorált film közzététele egy ilyen népszerű profilon 100 000-től 250 000 dollárig terjedő bevételt generálhat (több tízmillió forint).

- Hirdetés -
charli damelio 505048 A legtöbbet kereső TikTok-os még csak 17 éves. Jobb ha leülsz, mikor megtudod, hogy mennyit...

Érdemes hozzátenni, hogy tavaly ezek az arányok kétszer olyan magasak voltak, mint 2020-ban, és számos jel utal arra, hogy a jelenlegi, 2022-es év még jövedelmezőbb lesz az influencerek számára. Mindez azért, mert a TikTok egyre jobban benyomul a közösségi média világába.

@charlidamelio

♬ u right x need to know DJ Lilli – Lilli

Íme a TOP 3 legtöbbet kereső Tiktok-os.

  1. Charli D’Amelio – 17,5 millió dollár
  2. Dixie D’Amelio – 10 millió dollár
  3. Addison Rae – 8,5 millió dollár

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -

Ez is érdekelhet: Veszélyes TikTok tendenciák, amiket minden felhasználónak jó messziről el kéne kerülnie. Ne próbáld ki!

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!