A mindenki által ismert fekete párduc, az egész világot lesokkolta külsejével! Így néz ki napjainkban Naomi Campbell!

Megosztás

- Hirdetés -

Naomi Campbell egy brit származású szupermodell, aki már 15 évesen kivívta helyét a kései 80′-as és korai 90′-es évek három legjellegzetesebb modell között, sőt mi több egyike volt annak a hat csodálatos modellnek, akiket a divatvilág igazi szupermodellként tartott számon. Naomi neve azoknak az embereknek is ismerősen csenghet, akik egyáltalán nem  követik, se a divatot, se a divatvilágban történt eseményeket.

1986 volt az az év, mikor karrierje hihetetlenül gyorsan kapott szárnyra. Mindössze tizenhat éves volt, mikor a brit Elle magazin címlapján tűnt fel.

1 70 A mindenki által ismert fekete párduc, az egész világot lesokkolta külsejével! Így néz ki napjainkban Naomi Campbell!

- Hirdetés -

Ez utáni években Naomi karrierje egyre csak nőtt, és olyan divattervezők bemutatóin vehetett részt, mint Gianni Versace, Azzedine Alaia és Isaac Mizrahi. Több tucat fotós munkálkodhatott vele, köztük Peter Lindbergh, Herb Ritts és Bruce Weber is.

Ám azt senki sem tudja, mi lett mostanra Naomival. Kevés információ volt arról, mit csinál manapság az egykori szupermodell.

2 70 A mindenki által ismert fekete párduc, az egész világot lesokkolta külsejével! Így néz ki napjainkban Naomi Campbell!

- Hirdetés -

Naomi ma már a 48. életévét tapossa, és őt sem sem kímélte meg az idő, ahogy egyik 80′-as és 90′-es évekbeli szupermodellt sem. Vannak bizonyos divatbemutatók, ahol még a mai napig fellép. A mesterfodrászok és a sminkesek remek munkát végeznek vele, így nem nem tűnik fel, hogy elszállt felette az idő.

Ám , ha megnézzük ezeket a fotókat, amik a tengerparton készültek róla, megpillanthatjuk igazi arcát, a sminkesek és fodrászok alkotásai nélkül. Döbbenetes igaz?

3 63 A mindenki által ismert fekete párduc, az egész világot lesokkolta külsejével! Így néz ki napjainkban Naomi Campbell!

- Hirdetés -

Így évek múltán is több felkérés érkezik, hogy a fekete párduc legyen a képek és a kifutó ékköve. Való igaz, hogy nem olyan fényesen ragyog, mint egykoron, de van még benne egy kis szufla.

4 61 A mindenki által ismert fekete párduc, az egész világot lesokkolta külsejével! Így néz ki napjainkban Naomi Campbell!

Ahogy láthatjátok Naomi, sajnálatos módon kopaszodni kezdett, ami miatt muszáj parókát hordania.

5 56 A mindenki által ismert fekete párduc, az egész világot lesokkolta külsejével! Így néz ki napjainkban Naomi Campbell!

Ám akármennyi év is telt el, alakja még mindig tökéletes.

6 60 A mindenki által ismert fekete párduc, az egész világot lesokkolta külsejével! Így néz ki napjainkban Naomi Campbell!

Egyedül arcán látható, mennyire megviselt állapotban van.

7 55 A mindenki által ismert fekete párduc, az egész világot lesokkolta külsejével! Így néz ki napjainkban Naomi Campbell!

Ezen a képen csak úgy ragyogott, hihetetlenül vonzó és gyönyörű dívaként ment végig a kifutón, ahol mindenki csak tátott szájjal nézte őt.

8 56 1 A mindenki által ismert fekete párduc, az egész világot lesokkolta külsejével! Így néz ki napjainkban Naomi Campbell!

Összegyűjtöttük Naomi egykori képeit, ahol megmutathatjuk azoknak is, akik nem annyira ismerték, hogyan is nézett ki, mikor pályája csúcsán volt.

9 48 A mindenki által ismert fekete párduc, az egész világot lesokkolta külsejével! Így néz ki napjainkban Naomi Campbell!

A fotósok többnyire csatáztak a fiatal modellért, hogy vele együtt dolgozhassanak.

10 105 A mindenki által ismert fekete párduc, az egész világot lesokkolta külsejével! Így néz ki napjainkban Naomi Campbell!

Többen is voltak, akik nem reméltek nagy sikert neki, hiszen ő volt az első színes bőrű szupermodell a szakmában.

11 90 1 A mindenki által ismert fekete párduc, az egész világot lesokkolta külsejével! Így néz ki napjainkban Naomi Campbell!

Munkáiban egyértelműen visszaköszön, hogy bizony volt helye a divatvilágban, és bebizonyította, hogy a legjobbak között van a helye.

12 77 A mindenki által ismert fekete párduc, az egész világot lesokkolta külsejével! Így néz ki napjainkban Naomi Campbell!

Amikor feltűnt a kifutón, mindenki csak őt figyelte, ugyanis tökéletesen uralta az időt és a teret.

13 69 A mindenki által ismert fekete párduc, az egész világot lesokkolta külsejével! Így néz ki napjainkban Naomi Campbell!

A kifutón mindig komoly arccal kellett végigmennie, hogy mindenki a kollekcióra fókuszálhasson.

14 62 A mindenki által ismert fekete párduc, az egész világot lesokkolta külsejével! Így néz ki napjainkban Naomi Campbell!

A legtöbb ruha ilyen tökéletesen állt Naomi testén.

15 55 A mindenki által ismert fekete párduc, az egész világot lesokkolta külsejével! Így néz ki napjainkban Naomi Campbell!

Régebben egy párt alkottak Mike Tysonnal, és abból az időszakból került ki ez a kép.

16 49 A mindenki által ismert fekete párduc, az egész világot lesokkolta külsejével! Így néz ki napjainkban Naomi Campbell!

Voltak kislányos ruhákat bemutató rendezvények is, de Naominak még ez is jól állt.

17 47 A mindenki által ismert fekete párduc, az egész világot lesokkolta külsejével! Így néz ki napjainkban Naomi Campbell!

Nem csoda, hogy a Guess márka azonnal szemet vetett rá.

18 40 A mindenki által ismert fekete párduc, az egész világot lesokkolta külsejével! Így néz ki napjainkban Naomi Campbell!

Kevés olyan szép nő volt a szakmában, mint ő.

19 36 A mindenki által ismert fekete párduc, az egész világot lesokkolta külsejével! Így néz ki napjainkban Naomi Campbell!

A fekete párduc, itt egy fekete angyal képében tündököl.

20 32 A mindenki által ismert fekete párduc, az egész világot lesokkolta külsejével! Így néz ki napjainkban Naomi Campbell!

Extravagáns öltözetben is végig kellett vonulni a kifutón, ami egyáltalán nem volt ellenére.

21 24 A mindenki által ismert fekete párduc, az egész világot lesokkolta külsejével! Így néz ki napjainkban Naomi Campbell!

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!