A rendőrség megtalálta Opitz Barbit. Friss infók az „elrablásáról”…

Megosztás

- Hirdetés -

Péntek délután Opitz Barbi édesanyja és testvére aggódva keresték az énekesnőt. Barbi csütörtökön vonattal indult el Kókára a párjához, Alberthez, de azóta nem adott magáról életjelet.

kep 2022 12 24 160117912 A rendőrség megtalálta Opitz Barbit. Friss infók az "elrablásáról"...

A család Facebook-posztokban kérte a rajongók segítségét, illetve a rendőrségre is bejelentést tettek. Barbi testvére és egy közeli barátja szerint a fiú életveszélyesen megfenyegette az énekesnőt. Nem is először.

kep 2022 12 24 160128866 A rendőrség megtalálta Opitz Barbit. Friss infók az "elrablásáról"...

Barbi tegnap szakított a barátjával, aki ezt követően halálosan megfenyegette, és rátörte a lakása ajtaját. Arra kényszerítette, hogy menjen vele Kókára vonattal, ahol a fiú is lakik. Azóta nincs róla hír. Az a fiú már többször is bántalmazta, fenyegette és zsarolta. Valószínűleg most is valami hasonló történt – mondta testvére

- Hirdetés -
kep 2022 12 24 160222439 A rendőrség megtalálta Opitz Barbit. Friss infók az "elrablásáról"...

Barbi egyik ismerőse szerint Albert féltékenysége okozza a legtöbb problémát. Már a szakítás gondolatától is kétségbeesik és elveszíti a fejét. Állítólag Barbi is sokszor durván bánt vele és gyakran fajult tettlegességig a köztük lévő vita.

kep 2022 12 24 160240406 A rendőrség megtalálta Opitz Barbit. Friss infók az "elrablásáról"...

Barbit a rendőrök megtalálták, Albertet pedig előállították. Azóta mindketten posztolgatnak a közösségi oldalaikra…

A rendőrök a bejelentéssel érintett lakcímre kimentek, ahol a nő nyitott ajtót. Az intézkedés közben a bejelentésben említett férfi is megjelent. Tekintettel arra, hogy a férfi korábbi viselkedésével kapcsolatban felvetődött a garázdaság gyanúja, így a férfit előállították a VII. Kerületi Rendőrkapitányságra. Elszámoltatása folyamatban van. A bejelentésben említett nőt a rendőrök tanúként hallgatják ki. Az esettel összefüggésben személyi sérülés nem történt – nyilatkozta a BRFK

- Hirdetés -
kep 2022 12 24 160023227 A rendőrség megtalálta Opitz Barbit. Friss infók az "elrablásáról"...

Láttam a szerencsétlen sz*rkavarást, emberek elmentem dolgozni, Barbi Pesten aludt. Ennyi a nagy harc. Elég gáznak tartom, ha van egy sz*rkavaró a családban, például egy anyuka, aki képes az egész családot egy olyan ember ellen fordítani, akit soha nem láttak. Megmondom a frankót, életemben nem találkoztam se a tesójával, se az apjával, se senkivel. És, ha mocskolódni akarunk, bármikor megmutatom az anyja és az apja intelligens, életveszélyes fenyegetőzéseit, mert inkább azt verném nagy dobra, mint az ő kitalált sz*rjukat – írta Albert.

kep 2022 12 24 160406584 A rendőrség megtalálta Opitz Barbit. Friss infók az "elrablásáról"...

Az énekesnő nővére így reagált a fiú szavaira….

„Tegnap megtették a feljelentést, nyoma van, hogy Barbira rátörte az ajtót, betört az ablak, számtalanszor megverte, zsarolja. Ezzel nem lesz ennyivel elrendezve, Barbi fél tőle. Életveszélyes.”

- Hirdetés -

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!