A temetőből jelentkezett be élő videóval L.L. Junior – így reagált Csilla nyílt levelére!

- Hirdetés -

Néhány órával ezelőtt Csilla, L.L. Junior gyermekeinek az édesanyja az Instagram oldalán nyílt levélben válaszolt L.L. Juniornak. Ebben – többek közt – leírta, hogy a zenész az elmúlt évek során alig foglalkozott a gyermekeivel.

Nos, nem kellett sokat várni Junior válaszára sem, aki a temetőből jelentkezett be élő videóal, amiben reagált Csilla állításaira.
Elmondta, hogy senki sem akarja tőle elvenni Lacikát, a nagyobbik fiukat, aki jelenleg az édesapjánál és a jelenlegi párjánál van.

Junior továbbá azt is állítja, hogy Csilla nem fogta a gyermek kezét, valamint azt sem érti, hogy négy felnőtt társaságában ez hogyan történhetett meg. „Én tudom az igazságot, a nyomozati szakban minden benne van” – mondta a videóban.

- Hirdetés -

Íme L.L. Junior videója:

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!