A világ leghíresebb sztárgyereke! Így néz ki ma Brad és Angelina első biológiai gyermeke

Megosztás

- Hirdetés -

Shiloh mindkét szülőtől a jobb géneket örökölte.

joile 1 A világ leghíresebb sztárgyereke! Így néz ki ma Brad és Angelina első biológiai gyermeke

Sokszor lettünk tanúi olyannak, hogy két egymás mellett dolgozó színész között vásznon túli kémia alakult ki. Vegyük most górcső alá a leghíresebb, immár ex-párt Brad Pitt-et és Angelina Jolie-t. 2004-ben együtt forgatták a Mr. és Mrs. Smith. Pitt akkor még a kedves Jennifer Aniston házastársa volt, de ez nem akadályozta meg a hollywoodi szívtiprót abban, hogy beleszeressen a szexikonba, Jolie-ba. Így lett a világnak egy „Brangelina” párosa.

shutterstock 88843234 1 A világ leghíresebb sztárgyereke! Így néz ki ma Brad és Angelina első biológiai gyermeke

Ők lettek a leghíresebbek…

- Hirdetés -

12 évig éltek együtt. 3 örökbefogadott gyermekük (Maddox, Zahara és Pax) mellett van három saját gyermekük is. Shiloh és az ikrek, Vivienne és Knox.

Paparazzik minden lépésüket követték. A magazinok egymillió dollárt (316 millió forint) ajánlottak exkluzív fotókért a gyermekekről. Már akkor világsztárok voltak, amikor még meg sem születtek.

A New York magazin akkoriban azt írta, hogy „Jézus gyermekét sem várták ennyire…”

- Hirdetés -

Shiloh 2006. május 27-én született.

shutterstock 89465971 1 A világ leghíresebb sztárgyereke! Így néz ki ma Brad és Angelina első biológiai gyermeke

14 millió dollárért adták el a szülők a róla készült első fotókat. Ezt a pénzt az UNICEF-nek adományozták.

„Miközben lányunk születésének örömét ünnepeljük, felismerjük, hogy a fejlődő világban évente 2 millió csecsemő hal meg élete első napján. Ezek a gyerekek megmenthetők, de csak akkor, ha a világ kormányai ezt prioritásként kezelik” 

- Hirdetés -

Shiloh azóta is a figyelem középpontjában áll.

Úgy tűnik, hogy a legjobb géneket örökölte. Valljuk be, hogy nem volt nehéz. Brad Pitt-et a nők mindig is bálványozták. Többször is az év legvonzóbb férfijának lett megválasztva. Angelina pedig az egyik legsexibb nő. Volt akkoriban…

angelina jolie sexiest hottest p A világ leghíresebb sztárgyereke! Így néz ki ma Brad és Angelina első biológiai gyermeke

Persze nem ment minden könnyedén. Shilohnak volt egy kis kamaszkori zavara. Lánynak született, de fiúként öltözött, viselkedett. Sőt! Elvárta a szüleitől, hogy John-nak szólítsák.

Úgy tűnt azonban, hogy sem Pittnek, sem Jolie-nak nincs ezzel gondja. Támogatták a lányukat abban, amit választott.

shutterstock 237980932 1 A világ leghíresebb sztárgyereke! Így néz ki ma Brad és Angelina első biológiai gyermeke

Jolie azt mondta, kicsit nehéz volt neki, hogy többé ne hívja Shiloh-nak, mivel ez a név nagyon fontos volt számára, de tiszteletben tartotta a lány akaratát.

Hála az égnek mindez csupán egy gyerekkori hóbort lehetett. Az útkeresés egy állomása. Tavaly a Marvel „Örökkévalók” című filmjének premierjén Shiloh egy Dior ruhában jelent meg és mindenki ámulattal bámulta.

GettyImages 1349472218 A világ leghíresebb sztárgyereke! Így néz ki ma Brad és Angelina első biológiai gyermeke

Gyönyörű volt.

GettyImages 1348665448 A világ leghíresebb sztárgyereke! Így néz ki ma Brad és Angelina első biológiai gyermeke

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!