A világ legsúlyosabb modellje. A méretei elképesztőek…

- Hirdetés -

Hol számítana jobban a testsúly, vagy az alak, mint a modellvilágban. A világ legsúlyosabb modellje azt bizonyítja, hogy követnünk kell az álmainkat. Nem a darázsderék az, amitől elérjük a célunkat, hanem a makacsság és a kitartás.

Tess Holliday – a világ legnagyobb modellje

Sokan ragaszkodnak a testpozitív mozgalomhoz, amelynek célja, hogy szembeszálljon az irreális szépségstandardokkal. Egyre több híresség oszt meg olyan képet magáról, amelyen látszanak a ráncok, a narancsbőr vagy a terhesség utáni striák.

- Hirdetés -

Az egyik legelkötelezettebb testpozitív aktivista Tess Holliday (igazi nevén: Munster). A 37 éves nő bloggerként kezdte, ma pedig professzionális plus-size modell. Nemrég szerződést írt alá egy tekintélyes ügynökséggel, amely eddig csak sovány szépségeket alkalmazott.

Tess Holliday – fotók

Holliday hamar népszerűvé vált. Célja, hogy bebizonyítsa a nőknek, hogy a méret, életkor, bőrszín olyan dolgok, amelyeknek nem szabad befolyásolniuk semmit.

A modell azért rendesen felborzolja a kedélyeket. Legutóbb a Grammy-díjátadón viselt ruhája okozott fejtörést egyeseknek.

- Hirdetés -

Ez tökéletes példája annak a kirekesztésnek, amellyel a molett és kövér emberek küzdenek a divatvilágban. Soha nem tekintenek minket divatosnak, kívánatosnak vagy ilyesminek. Az emberek taszítanak minket. Miért kell valakinek karcsú alak ahhoz, hogy az emberek vonzónak találjanak? Eltűnődtem, vajon bántottak volna-e, ha vékonyabb lettem volna? Szerintem azért támadnak, mert túlsúlyos vagyok. Imádom, hogy ez a ruha felkerült a legrosszabbul öltözöttek listájára, amikor egy januári Grammy-buli alkalmával viseltem, de most, mióta pár sovány ember is felvette, és megmutatta a TikTokon, hirtelen népszerű lett. Összefoglalva, társadalmunk gyűlöli a kövér embereket, különösen, ha sikeresek.

Méretei?!

Tess Holliday jelenleg egy tekintélyes modellügynökségnél dolgozik. Valószínűleg kezdetben aligha hitte valaki, hogy egy „duci nő” sikeres lesz ebben a szakmában. A 165 cm-es nő BMI-je 42, méretei pedig 124-124-132.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!