A világ legtöbbet plasztikázott embere új műtétet csináltatott. Ez már túl megy minden határon és ennél csak durvábbakat tervez

- Hirdetés -

A plasztikai műtétek a 21. században már lassan olyan természetes, mint egy hétvégi bevásárlás. Bárki, bármit megtehet önmagával. Tulajdonképpen csak a pénz szab határt, ugyanis nem egy olcsó mulatságról van szó. Alapvetően a dolog teljesen rendben van és szükséges. Számtalan ember van, akik vélt hibáikat így orvosolják vagy orvosoltatják, hogy egy önbizalommal teli, egészséges emberré válhassanak. Gondoljunk egy görbe orra vagy esztétikailag kifogásolható keblekre.

Sajnos vannak olyanok, akik nem szépíteni szeretnék önmagukat, hanem épp ellenkezőleg. Önmaguk elcsúfítására törekednek.

Az ilyen cikkeknél meg szoktuk jegyezni, hogy a szépség relatív. Itt most nem fogjuk.

A 33 éves Anthony Loffredo egy francia fiatal, akinél vélhetőleg elgurult a gyógyszer. Az egész testét „megreformálta”. A teljes teste tetoválással van beborítva, beleértve a szemgolyókat is. Nyelvét kettéhasította, lereszelte a fogait és mindenféle alakú, formájú implantátumokat ültetett a fejébe.

- Hirdetés -

Ezután levágatta a füleit, az orrát a felső ajkait. Mondhatnánk, hogy ez már teljesen abszurd, de a férfi nem állt meg itt. Az egész átalakítást elnevezte „The Black Alien” projektnek. Magyarán egy fekete űrlényt szeretne magából szabatni. Az instagram profilját már 750 ezren követik.

A legutolsó eljárás már mindenen túlmegy. A 33 éves férfi azt kérte az orvosoktól, hogy vágják le az ujjait. A gyűrűs és a kisujjától szabadult meg, így mindkét kezén három-három ujja maradt. Így, ezek egy űrlény karmaihoz hasonlítanak.

A „fekete űrlény” úgy gondolja, hogy az átalakítások 34 százaléka van meg eddig. A legtöbb ember csak fogja a fejét az őrült ötletei hallatán. Sokan úgy gondolják, hogy ezek valami mentális betegség tünetei.

- Hirdetés -

Persze vannak rajongói is, akik követik minden lépését. Hatalmas az érdeklődés a projekt végkifejlete iránt.

Az biztos, hogy jelenleg munkát nem ajánl neki senki. Egyáltalán, hogy és mit lenne képes így csinálni? Még egy szupermarket kasszájában is csak elijesztené az embereket. Nyilván a közösségi médiából származik valami bevétele. Elég lesz ez neki?

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!