Antonio Banderas koronavírusos – 60. születésnapján, ma jelentette be a hírt

- Hirdetés -

A világhírű színész bejelentette, hogy pozitív lett a koronavírus-tesztje.

Antonio Banderas ma ünnepli hatvanadik születésnapját. A színész sokkoló bejelentést tett. Ő is megfertőződött a koronavírussal. Így kerek születésnapját karanténban tölti és ünnepli. Twitter-oldalán nyugtatta meg rajongóit, hogy jól van, szerencsére nincsenek tünetei, pusztán egy kicsit fáradtabb a szokásosnál.

Banderas a karantént pihenéssel, írással és olvasással tölti, sőt, abban is teljesen biztos, hogy orvosai utasításait követve legyőzi a kórt.

- Hirdetés -

Banderast megelőzően több hollywoodi híresség is bejelentette, hogy elkapta a koronavírust. Tom Hanks és felesége, Rita Wilson kezdte a sort, majd Mel Gibson, Idris Elba, Olga Kurylenko (egykori Bond-lány), valamint Kristofer Hivju következett. Nagy valószínűséggel a felsorolás itt még nem ér véget, csak reménykedhetünk abban, hogy a koronavírus-járvány egyszer csak megszűnik létezni vagy a tudósok és kutatók kifejlesztik az oltóanyagot.

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!