Az egész világ újra Meghan Markle-ről beszél! Nézd meg te is az ujdonsült ruháját ismét kiverte a biztosítékot!

- Hirdetés -

Meghan Markle, amióta Harry felesége, mindent megtesz azért, hogy eleget tegyen a protokollnak és az etikettnek. Nem is csoda, hiszen nem csak Anglia, hanem az egész világ követi őt lépten-nyomon, így nem engedheti meg magának a hibázást.

Bizony, amióta Meghan a királyi család újdonsült tagja, nem igazán engedheti meg magának a kivágott, vagy túl rövid ruhákat. Régen persze mikor még színésznőként kereste a kenyerét, és különféle díjátadókra és eseményekre elment, nem egyszer lehetett látni, hogy mély dekoltázsú ruhában járkál fel-alá. Mára már gyakorlatilag a térdei sem látszódhatnak ki egy-egy csinos ruha alól.

- Hirdetés -

Meg kell jegyezni Meghan próbál mindent megtenni annak érdekében, hogy ne szegjen dresszkód szabályt és valóban nem lehetett látni rövid, vagy mély nyakkivágású ruhában. Rendszerint elegánsan, szolidan jelenik meg egyes partikon vagy neves eseményeken, ahova a királyi családnak el kell, vagy illene elmenni.

Ám az egyik reggelen készült róla egy kép, ahol több felhasználónak szemet szúrt, hogy Meghan vélhetően nem vett fel legújabb ruhája alá semmit. A netezőknek feltűnt, hogy a szép Roland Mouret ruha furán áll, és többen meg is jegyezték, hogy biztos azért, mert nincs alatta semmi.

- Hirdetés -

Természetesen ebben a témában sem lehetett csak egy állást foglalni, hiszen többen is a védelmére keltek, hogy: „Persze, hogy van rajta, csak pánt nélküli.” Igaz többen jegyezték meg, ha van is rajta, akkor nem lehet túl előnyös darab. Mások azt állították, hogy nincsen rajta, hiszen szemmel láthatóan látszik. Bár, aki otthonosan mozog a divat világában, tudja, hogy van jó pár előnytelen darab is, tehát hiába vesz fel valaki olyat a ruha alá, ha annak olyan a fazonja, ami azt az érzést kelti, hogy nincs.

Ám arra még nem derült fény, hogy mi lehet az igazság, de, ahogy Meghan meg szeretne felelni a családnak, úgy kizárt dolog, hogy elkövette volna ezt a fatális hibát. Plusz nem beszélve arról, hogy az egész világ őt figyeli, amióta Harry-vel egybekeltek, így ebből kikövetkeztetve sem csinálna ilyet.

Elhoztunk néhány plusz képet Meghan-ről, amiken lehet látni, hogy régen milyen stílusú ruhákat viselt.

- Hirdetés -

Meghan a Vogue egyik rendezvényén jelent meg ebben az ezüst miniruhában, amit valószínű örökre száműznie kellett a ruhásszekrényéből, ami nem is baj, mert nem állt jól neki ez a stílusú ruha.

Ez a ruha volt rajta, mikor az Áll az alkuban nyitogatta a bőröndöket.

Egy fotózás kedvéért húzta fel ezt a lila színű gyönyörű miniruhát, de, amiért térd fölé ér, többet nem igen veheti fel.

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!