Az influenszer olyan fotókat tett közzé, amik túlmennek minden határon! Az internet népe szerint felháborító, amit művelt.

- Hirdetés -

Manapság a hírességek mindent megtesznek azért, hogy népszerűek legyenek. Az jó nekik, ha róla beszélnek, de igazából teljesen mindegy, hogy milyen kontextusban. Lehet az jó is, rossz is. A lényeg, hogy téma legyen. Na most egy olyan emberrel kapcsolatban, aki valamit letett az asztalra -legyen az Oscar-díjas színész, vagy Grammy-díjas előadó- elnézőbbek vagyunk. A gond, hogy manapság mindenki vágyik arra a 15 perc hírnévre. Sokan nem jól fognak a dologhoz.

kep 2021 11 01 162727 Az influenszer olyan fotókat tett közzé, amik túlmennek minden határon! Az internet népe szerint felháborító, amit művelt.

Egy amerikai nőt gyakorlatilag „szemétládának” és „gusztustalannak” minősítettek, miután több szelfit is posztolt magáról egy nyitott koporsó előtt. Ráadásul a saját apja temetésén.

Fantasztikusan áll rajta a fekete mini ruha, mély dekoltázzsal. Tény, hogy jól öltözött, de egyáltalán nem egy ilyen alkalomhoz. Pózolt, mosolygott az apja koporsója előtt.

- Hirdetés -
kep 2021 11 01 162735 Az influenszer olyan fotókat tett közzé, amik túlmennek minden határon! Az internet népe szerint felháborító, amit művelt.

Sokan felhívták a figyelmét arra, hogy mind az öltözéke, mind a pózok nagyon tiszteletlenek voltak az alkalomhoz mérten.

Édesapja veterán katona volt. Az internetezők nagyon kiakadtak. Egyesek rendkívül erős kommenteket írtak a képeihez. „Ez a sz** még a saját apját sem tudja tisztelni, aki a hazájáért harcolt. Ez a nő nem csak egy szemétláda, de még szégyenletes is.”

kep 2021 11 01 162718 Az influenszer olyan fotókat tett közzé, amik túlmennek minden határon! Az internet népe szerint felháborító, amit művelt.

Egy másik hozzászólás így szólt: „Értem én, hogy valaki a népszerűségre vágyik, de ennyire mélyre nem lehet süllyedni. Mindennek van határa. Egyetlen normális ember sem poénkodik ilyesmivel.”

- Hirdetés -

„Ez egy szenvedélybeteg. Miért kell hülyét csinálnia magából? Egy igazi dopaminfüggő!”

kep 2021 11 01 162711 Az influenszer olyan fotókat tett közzé, amik túlmennek minden határon! Az internet népe szerint felháborító, amit művelt.

Persze, van úgy, hogy az ember nincs jóba a szüleivel, de ilyet akkor sem csinálunk. Ráadásul a képeket még olyan hasthtagekkel látta el, ami azt tükrözi, hogy hiányzik neki az apja.

A lány azzal védekezett, hogy mindenki a saját módján gyászol. Szerinte ő csak úgy akart csinálni, mintha az apja még mindig vele lenne és együtt pózolnának. Fura…

- Hirdetés -

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!