Bereczki Zoltánnál élő adásban telt be a pohár – Káromkodva hagyta el a stúdiót a minősíthetetlen viselkedés miatt

- Hirdetés -

A tegnapi nap folyamán lement a TV2 műsorának, a Sztárban sztár leszek!-nek a negyedik válogatója is, ami után már a mestereknek azt kellett eldönteniük, hogy a csapatukban lévő emberek közül kiket visznek tovább a középdöntőbe és kiktől vesznek búcsút. Ám még hosszú órák voltak addig vissza és bizony jó pár előadót kellett meghallgatniuk vagy épp megnézniük.

Volt több jó előadó is, aki egy az egyben hozta az eredeti énekest, énekesnőt, de akadtak olyanok is, akik iszonyú hamisak voltak mindemellett pedig nagyon rosszul is utánoztak, sőt a hab a tortán, hogy a kritikát is rosszul viselték. Volt, aki visszakaffogott a mestereknek, vagy épp azt szajkózta, hogy ő mennyire fáradt. A mesterek erre csak azt tudták mondani, aki már most elfárad annak nem való a műsor, mivel hétről hétre kell a versenyzőknek teljesíteni és bizony feszített tempót kell hozzá diktálni.

A mesterek pohara is kezdett betelni, és az volt az utolsó csepp, mikor kettő illető pókember jelmezbe öltözve sétált be a színpadra és egy hirtelen mozdulattal elkezdték színes ragaccsal lespriccelni a mestereket. Igaz, először a műsorvezető Till Attilát rohamozták meg, aki egyből beküldte őket a mesterekhez. A négy zsűri közül három egyből az arca elé kapta a kezét, ám Bereczki Zoli szó nélkül, de mogorva arccal tűrte, hogy telibe fújják.

- Hirdetés -

Miután kifogyott a nafta, Tóth Gabi felállt és annyit mondott:

„Amit ti most a Bereczkitől kaptok, azt én inkább nem hallgatom meg, úgyhogy kimegyek.”

Gabi egyből látta, hogy Zolinál elszakadt a cérna és csak a műsorra való tekintettel nem rendezett nagy jelenetet.

- Hirdetés -

A színész ennyivel kommentálta az egészet:

„Figyeljetek, én még ilyet nem mondtam, de menjetek ti a ***ba. Szünet!”

Ekkor fogták magukat a mesterek és elmentek hátra az öltözőkhöz, hogy meg tudjanak szabadulni a rájuk fújt ragacstól. Horváth Tomi még meg is jegyezte, hogy van egy olyan fajta ragacs, ami, ha megszárad, akkor könnyedén le lehet szedni, de ez nem olyan volt. A mestereknek hajat kellett mosniuk, és a ruhájukat négyen-öten próbálták kitisztítani, mert foltot hagyott rajta.

- Hirdetés -

Ezután indult el minden a lejtőn. Az egyik versenyző, né szerint Horváth Zoltán, aki Elvis Presley egyik dalát hozta el, ám körülbelül egy perc után leállította saját magát és a zenét is. A mesterek ezen nagyon meglepődtek, főleg Zoli, aki nagyon le volt sújtva, azok után, hogy a férfi azt állította, énekléssel és szinkronizálással foglalkozik.

„Hát, mások tovább énekelnek egy dalt. Amíg tart, mondjuk… Tán még azt is megmondanád szívesen, milyen feladatokat adjon neked a műsor, nem? Meg is rendeznéd, öltöztetnéd magad…” – folytatta Zoli, majd a versenyző hozzátette, hogy ő érti a célzást.

Ezek után a szinkronszínészként dolgozó Zoltán hozzátette, hogy nagyon sajnálja, hogy nem az volt, amit megbeszélt hátul.

„Figyelj, mások is végigénekelnek egy komplett dalt, nem tudom, miért gondoltad, hogy 1:13-nál…” – mondta Bereczki.

Nyilván én is végigénekeltem volna!

Mivel Bereczki látta, hogy ő még mondaná a magáét visszahívta a színpadra, hogy beszéljék meg a dolgokat. Zoli el is kezdte mondani a mondandóját, mire az Elvis imitátor belevágott a szavába. Ezt követően Zoli még egy próbát tett, de amikor ránézett a férfira egy az egyben rá volt írva, hogy mire gondol.

„Nem, én asszem befejeztem. Olyan a testtartásod, a testbeszéded, hogy szerintem menjünk tovább” – tett pontot az ügy végére Bereczki.

A hangulatot Sebestyén Kátja tette helyre, aki oroszul énekelte el a Rasputin című dalt. A hölgy teljesen elvarázsolta Gabit, aki tovább is juttatta őt a csapatába.

Hatalmasat alakított Feng Yao, Pápai Joci vokalistája, aki az Eurovíziós Dalfesztiválra el is kísérte Jocit, mikor az Origo-val kijutott a nemzetközi versenyre. A fiú olyan jól hozta Pápai Jocit, hogy végül Bereczki Zoltán csapatában kapott helyet.

Farkas Sándor Lajos eszméletlenül jól énekelt és jól is hozta az eredeti előadót. A 24 éves fiú szívvel-lélekkel adta elő a dalt. A mesterek közül Bereczkit majdnem meg is ríkatta. A színész könyörgött mestertársainak, hogy adják neki ezt a tehetséges fiút.

Az est utolsó versenyzője Oláh Csaba volt, akitől a zsűri óriási hátast dobott. A férfi a mindenki által ismert „We Are the World” című dalt énekelte el, amiben sok híres és elismert énekes énekelt. Olyan jól előadta, hogy mind a négy mester állva tapsolt neki. A férfi végül Bereczki Zoli csapatába került.

Ezután jött a feketeleves, mert a mestereknek ki kellett választaniuk azokat a versenyzőket, akiket biztosan tovább visznek a középdöntőbe. Volt, aki négy igent kapott, de ez nem volt elegendő ahhoz, hogy a versenyt tovább folytathassa. A műsor végén mindenki bemutatta a csapatát.

Izgalmas lesz a verseny, az már egyszer biztos.

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!