Berki Mazsi halottlátón keresztül beszélget elhunyt férjével…

- Hirdetés -

A Blikk információi szerint Berki Mazsi halottlátóhoz fordult. Egy szemtanú látta Berki özvegyét a híres léleklátó, Kiss Kató irodájánál.

Mazsi azért járhat a szakemberhez, hogy így beszélgethessen elhunyt férjével.

kep 2022 05 11 161614732 Berki Mazsi halottlátón keresztül beszélget elhunyt férjével...

Azonnal felismertem Mazsit, ahogy ment a házhoz. Szegényen látszott, hogy megtört, szomorú volt. Feketében volt, ami érthető, hiszen gyászol. Sejtettem, hogy Katóhoz megy, itt a környéken mindenki ismeri őt, de utána oda is mentem a kaputelefonhoz és ott volt a név. Remélem, választ kap a kérdéseire és megnyugszik a lelke – mondta a Blikknek a szemfüles olvasó.

kep 2022 05 11 161546759 Berki Mazsi halottlátón keresztül beszélget elhunyt férjével...

Ahogy mi is beszámoltunk róla, Krisztiánt múlt péntek reggel találta holtan lánya, Natika. A rendőrség kizárta az idegenkezűséget. Az információk szerint többféle tudatmódosítót is találtak Berki otthonában.

- Hirdetés -

A Blikk megpróbált interjút készíteni a híres tisztánlátóval, Kiss Katóval, de nem állt kötélnek.

 Nem kaptam engedélyt arra, hogy nyilatkozzam erről – mondta a Blikknek a léleklátó

kep 2022 05 11 161600902 Berki Mazsi halottlátón keresztül beszélget elhunyt férjével...

Annyit azért elárult, hogy már szombaton megjelent neki Berki Krisztián

Minél frissebb a haláleset, annál nagyobb a megjelenő lélek intenzitása. Úgy éreztem, ­Krisztián segítséget kért tőlem a halála után egy nappal, konkrétan adta a tudtomra a dolgokat, a ­kérdéseit. Ezeket nyomatékosította is különféle energiákkal, például felkapcsolódott a lámpa és zörgéseket is lehetett hallani.

- Hirdetés -

Mazsi eddig nem reagált semmit a Blikk felkeresésére…

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!