Berki tényleg verte Mazsit? A volt szomszédok nyilatkoztak…

Megosztás

- Hirdetés -

A szomszédok szerint pár nappal Krisztián halála előtt is kint voltak a rendőrök, ugyanis eléggé elfajult a házaspár egyik vitája.

Berki Krisztián halála megrázta az országot. Rengeteg híresség ment el a temetésére. Most azonban érdekes infókat hozott le a borsonline. Állítólag Krisztián és Mazsi úgy összevesztek, hogy Mazsi rendőrt kellett hívjon. A szomszédok szerint Krisztián nyugodt ember volt, de ha megérkezett Mazsi a lakásba, akkor elfajultak a dolgok. Egyesek szerint pont Renáta hozta ki belőle az indulatosabb énjét.

A Római-parti társasházukban élő szomszédaik szerint azonban más az igazság. Szerintük Krisztián minden volt, csak angyal nem…

- Hirdetés -
kep 2022 09 06 175340719 Berki tényleg verte Mazsit? A volt szomszédok nyilatkoztak...

– Hónapokon át éltünk egy házban, ezalatt az idő alatt rengeteg mindent láttunk és sajnos hallottunk

A Bors felkereste a régi szomszédokat, akik névtelenségbe burkolódzva a következőt nyilatkozták:

– Az elején, amikor idejöttek, Mazsinak még nagy hasa volt, boldogan várta a baba megszületését. A költözésük jó hangulatban telt, de nagyon hamar elkezdődtek a gondok… Ősszel egyre többször hallottunk veszekedést, – bár nem szerettük volna hallani – és Mazsit kétségbeesettnek láttuk. Később aztán megesett, hogy kirohant a folyosóra és ott kiabált, hogy fél, hogy megöli Krisztián. Dulakodás hangjai hallatszottak, röpködtek a pofonok, még a falakon keresztül is lehetett hallani a csattanást… Borzasztó volt. De nem mertünk tenni semmit, Mazsi nem kért tőlünk segítséget és addig nem akartunk beleavatkozni más életébe.

- Hirdetés -
kep 2022 09 06 175451143 Berki tényleg verte Mazsit? A volt szomszédok nyilatkoztak...

A fordulópont tavaly karácsonykor volt. Akkor szabadult el a pokol…

– Tavaly karácsony volt, amikor megint hangos veszekedést lehetett hallani. Ekkor már megszületett a közös kislányuk, még alig lehetett egy hónapos, és Krisztián megint agresszíven érkezett haza. Egyszerűen látszott rajta, hogy a sok – vélhetően az edzéshez használt szer miatt eltorzul az arca, olyan tekintete volt, mintha azt gondolná, hogy bárkinek nekimegy… Forrt benne a hormonok gerjesztette indulat, és Mazsi szerencsétlenségére alig ötven kilósan ő volt a villámhárító. A veszekedés verekedésbe, inkább verésbe torkollott, Krisztián dühében hasba rúgta Mazsit úgy, hogy a kezében volt az újszülött is. Abból nagy cirkusz lett, akkor is a folyosóra menekült Mazsi, de akkor sem hívott rendőrt… Kint a teraszon vigasztalhatatlanul csak sírt és sírt. 

kep 2022 09 06 175554544 Berki tényleg verte Mazsit? A volt szomszédok nyilatkoztak...

Mazsi szülei mit sem tudtak ezekről…

- Hirdetés -

– Nem merte elmondani nekünk, hogy mi folyik a zárt ajtók mögött, de egy barátnőjének bevallotta ezt a hasba rúgást, így tudtuk meg, hogy Krisztián bántja őt. A szülei sem tudtak semmiről, viszont egy alkalommal egy verésnek Krisztián édesanyja is szemtanúja volt – mondta a Borsnak a fiatal édesanya egyik rokona. – Akkor raktuk össze a képet, hogy nem a szoptatástól néz ki megviseltnek, hanem a testi és lelki terrortól, amiben része volt. Krisztián egyébként múlt ősszel kezdett el teljesen kifordulni magából. A karácsonyi verekedése csak egy lépcsőfok volt, idén januártól már rengeteget ivott, csak azon volt, hogy kiüsse magát, egy megveszekedett vasat sem fizetett, – ezért hallották az új szomszédok, hogy állandóan a pénz miatt veszekednek – mindent Mazsi állt. A rezsit, a kocsi törlesztőket, az élelmiszert. Ennek a tarthatatlan helyzetnek lett a vége Krisztián halála. Hiába volt mellette Mazsi még akkor is, amikor a legmélyebben volt, Krisztián önbizalomhiánya, szeretetéhsége és a szteroidok okozta pörgésben gyakorlatilag elpusztította saját magát.

A Bors Mazsit is megkereste az üggyel kapcsolatban

– A családi történetek családi történetek maradnak, nem szeretnék romokat átadni a lányomnak. Ez már nem tartozik a nagy nyilvánosságra –

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

borsonline.hu

- Hirdetés -

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!