Bradley Cooper kislányával ment a díjátadóra – Lea már most egy igazi elbűvölő kis hölgy

- Hirdetés -

Újra kiosztották a Mark Twain-díjat, amelyet olyan amerikai humoristáknak ítélnek oda, akik nagy hatással vannak a társadalomra, mint annak idején Mark Twain. Bradley Cooper is részese volt a gálának, kísérője pedig nem akárki volt.

A rendkívül jóképű színész és rendező nem mást, mint kislányát, Leát vitte magával a neves eseményre. Az apró, szőke kis hölgy híres édesapjától örökölte gyönyörű szemeit. Irina Shayk, Lea édesanyja és Cooper már nem élnek párkapcsolatban, de a kislányt továbbra is együtt nevelik.

„A lányunk csodálatos. Gyakran az édesapámat látom benne. Ciki ezt bevallani, de előfordul, hogy amikor ott vagyok vele egy szobában, ránézek, és csak ennyit kérdezek tőle: „Apa?” Esküszöm, vannak olyan pillanatok, amikor apámra hasonlít” – mesélte Bradley.

- Hirdetés -

A színésznek és volt párjának Lea az egyetlen gyermekük. A következő fotókon megmutatjuk mennyire szépséges a kis hercegnő.

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!