Chuck Norris feladta a karrierjét, hogy beteg feleségét gondozza – „Mindig is ő lesz számomra a legfontosabb…”

Megosztás

- Hirdetés -

Chuck Norrist mindenki ismeri. Egy igazi ős-akciósztár, aki hatalmas népszerűségnek örvend szerte a világban. Sikeres karrierjének köszönhetően az erő szinonimájává vált, és rajongók milliót vonzotta a világ minden tájáról.

Fekete öves Tang Soo Do-ban, brazil jiu jitsuban és judóban

Alapított egy saját hibrid harcművészeti stílust is, amelnyek neve Chun Kuk Do

Ezen felül egy ötgyermekes apa is. Feleségével, Gena O’Kelley egykori modellel él. Több mint 22 éve vannak együtt. A mai napig totálisan szerelmes a feleségébe.

- Hirdetés -
kep 2022 07 29 122950589 Chuck Norris feladta a karrierjét, hogy beteg feleségét gondozza - "Mindig is ő lesz számomra a legfontosabb..."

Nemrég a színész megosztott egy fotót kettőjükről az esküvőjük napján, és ezt írta: „22 évvel ezelőtt én lettem a világ legszerencsésebb férfija, amikor Genával összeházasodtunk. Boldog évfordulót gyönyörű feleségem! Nincsenek szavak, hogy leírjam az irántad érzett szeretetemet és elismerésemet. Köszönöm, hogy megosztottad velem az életedet. Hálát adok Istennek minden napért, amit együtt tölthetünk.”

kep 2022 07 29 123620948 Chuck Norris feladta a karrierjét, hogy beteg feleségét gondozza - "Mindig is ő lesz számomra a legfontosabb..."

Körülbelül egy évtizeddel ezelőtt azonban az életük fenekestül felfordult, amikor Gina komoly egészségügyi problémákkal szembesült. A házaspár elmondása szerint az egész azzal kezdődött, hogy Gena 2013-ban rutin MRI-vizsgálatra ment, és kapott egy injekciót, ami egy szokásos eljárás, mielőtt valaki MRI-vizsgálatot végez. Ez az úgynevezett kontrasztanyag volt. Nem sokkal később Gena elkezdett remegni és égő érzést tapasztalt. Állapotát nehéz volt diagnosztizálni, mivel maguknak sem volt orvosoknak fogalmuk, mi okozhatta ezt a szörnyű égő érzést.

kep 2022 07 29 123121727 Chuck Norris feladta a karrierjét, hogy beteg feleségét gondozza - "Mindig is ő lesz számomra a legfontosabb..."

Ahogy telt az idő, állapota csak romlott. A fájdalom átterjedt a bordáira, és légzési problémákat, izomgyengeséget és ízületi fájdalmat tapasztalt.

- Hirdetés -

Mivel az orvosok nem tudták diagnosztizálni és megfelelően kezelni, Gina a saját kezébe vette a dolgokat, és alaposan megvizsgálta a tüneteit. Ezek a gadolínium-toxicitásnak nevezett állapothoz vezették.

kep 2022 07 29 123640114 Chuck Norris feladta a karrierjét, hogy beteg feleségét gondozza - "Mindig is ő lesz számomra a legfontosabb..."

„Az első szúrás után néhány órán belül úgy éreztem, hogy az egész testem lángokban áll – mintha savat engedtek volna át rajta. Az égés eleinte elszigetelt volt, de tovább terjedt… Öt hónapig csak feküdtem. Chuck mellettem aludt a kanapén, és soha nem hagyott el. Azért imádkoztam, hogy tovább nevelhessem a gyermekeim…” – magyarázta.

kep 2022 07 29 123422806 Chuck Norris feladta a karrierjét, hogy beteg feleségét gondozza - "Mindig is ő lesz számomra a legfontosabb..."

A betegséggel való küzdelem során odaadó férje mindig mellette állt. Chuck még a filmes karrierjét is otthagyta, hogy gondoskodhasson szerelméről.

- Hirdetés -

„Feladtam a filmes karrieremet, hogy Genára koncentráljak. Az egész életem most arról szól, hogy életben tartsam” – mondta Chuck. 

A megpróbáltatások kezdete óta Gena és Chuck nyilvánosan bepereltek 11 egészségügyi céget az igazságszolgáltatás érdekében.

kep 2022 07 29 123707804 Chuck Norris feladta a karrierjét, hogy beteg feleségét gondozza - "Mindig is ő lesz számomra a legfontosabb..."

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!