Csalással vádolják Berki Mazsit! Most sokan megharagudtak rá!

Megosztás

- Hirdetés -

Berki Mazsinak sikerült újra kivernie a biztosítékot. Hiteltelen csalónak nevezik. Jogosan?

Mazsi sokak szemét szúrja, és folyton belekötnek a követői közül. Mindig találnak valami indokot arra, hogy beletrollkodjanak a dolgaiba.

mazsesz Csalással vádolják Berki Mazsit! Most sokan megharagudtak rá!

A celeb egy olyan vitamint népszerűsít épp, amely a hajnövekedést segíti elő. Ez sokaknak nem tetszett ugyanis, miért reklámozna valaki egy hajerősítő terméket, amikor még a saját tincsei sem valódiak?!

- Hirdetés -

Mazsi ugyanis bevallotta, hogy a saját haja sem „gyári”, hanem szakemberhez jár, hajpótlásra és hosszabbításra.

Azok közé tartozom, akik naponta moshatnának hajat, hisz annyira vékony szálú a hajam – mondja egy korábbi posztjában, amelyben megmutatta, hogy pótlás nélkül mennyire rövid lenne a haja.

„Ne haragudj, de hogy lehet „szemmel látható eredmény” amikor póthajjal vagy a fotón?!” – jött az első bökés egy hozzászólótól!

- Hirdetés -

„Tegyél fel egyszer egy olyan képet, ahol egymás mellé rakod azokat a képeket, ahol le van véve a póthajad… (1,5 év alatt igen csak meg kellett volna erősödjön és nőjön). Nem sokat változott, de tedd fel, hadd lássuk és hadd vonjuk le a következtetést.” – kérte számon egy másik…

kep 2023 01 30 103232718 Csalással vádolják Berki Mazsit! Most sokan megharagudtak rá!

„Ez a saját hajad azóta? Nem gondolom. Szerintem illene hitelesen reklámozni valamit… 1,5 év… póthajjal. Szupi!” – szúrt oda egy harmadik.

Mazsi ezekre fittyet hány. Nem reagál az ilyen jellegű hozzászólásokra.

- Hirdetés -

Via

- Hirdetés -

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!