Csilla drámai szavai: „Nem veszíthetem el Lacikát, mert akkor én…”

Megosztás

- Hirdetés -
hirkep201909041454098490 1 Csilla drámai szavai: "Nem veszíthetem el Lacikát, mert akkor én..."

L.L. Junior és volt felesége között pattanásig feszülnek az indulatok. Kisfiuk, Dávidka halála óta folyamatosan üzengetnek egymásnak. Junior a tragédia után magához vette idősebbik kisfiát, Lacikát, akinek ideiglenes hatályú elhelyezését is kérelmezte. Hopp Csilla számára ez még egy nagy megrázkódtatás volt, hiszen úgy érezte, elveszítette Lacikát is.

1896776 ll junior volt felesege instagram 3 Csilla drámai szavai: "Nem veszíthetem el Lacikát, mert akkor én..."

Csilla egy bejegyzést tett közzé közösségi oldalán, amelyet így kezdett: „Utolsó Szavaim”

83000 Csilla drámai szavai: "Nem veszíthetem el Lacikát, mert akkor én..."

„Dávid után úgy néz ki, hogy el fogom veszíteni Lacikát is, ami ha valóban megtörténik én nem tudom hogy fogok így tovább tudni élni. Még egy ilyen traumát nem bírok ki. Ő az egyetlen ezekben a nehéz pillanatokban, aki vigaszt, támogatást és megnyugvást hozhatna számomra, de az apja meg akar tőle fosztani. Kérlek NE TEDD EZT VELEM JUNIOR!!!!!! Ha elveszed tőlem Lacikát nem marad miért éljek!” – írta.

- Hirdetés -
20190906ll junior kisfianak temetese fiumei15 Csilla drámai szavai: "Nem veszíthetem el Lacikát, mert akkor én..."

Csilla a tragédia óta érhető módon teljesen maga alatt van, a gyászszertartáson is többször majdnem elájult, úgy tűnik, hogy Lacika elvesztése valóban az utolsó csepp lenne a pohárban az édesanya számára. Junior még eddig nem kommentálta volt párja szavait.

images 7 Csilla drámai szavai: "Nem veszíthetem el Lacikát, mert akkor én..."
- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!