David és Victoria Beckham elárulta a boldog házasság titkát – 22 éve kötötték össze életüket

- Hirdetés -

Minden egyes párkapcsolatnak és házasságnak megvannak a maga hullámvölgyei. Nincs olyan, hogy valami csak jó vagy rossz, időközben jönnek a nehézségek, amikkel meg kell küzdeni. Még David és Victoria Beckham kapcsolatában is voltak rosszabb időszakok, de mindig átvészelték őket és most sokkal erősebb köztük a kötelék, mint valaha.

1 41 David és Victoria Beckham elárulta a boldog házasság titkát - 22 éve kötötték össze életüket

A pár 22 évvel ezelőtt vonult oltár elé és mondta ki a boldogító igent és azóta is hatalmas összhangban élnek gyermekeikkel együtt. Victoria a héten megosztott egy videót, amelyen a 10 éves Harperrel lányukkal együtt készítettek csokoládé bonbonokat. Miközben csinálták a csokoládés remekműveket, a Victoria és David flörtölni kezdett. Victoria megkérdezte férjét: „Apu, mit csinálsz?”, amire David így válaszolt: „Golyókat!” Victoria kuncogva kérdezte, most már a golyóidat is megtöltöd?” David erre azzal reflektált: „Igen, eléggé tele vannak.”

2 36 David és Victoria Beckham elárulta a boldog házasság titkát - 22 éve kötötték össze életüket

Legutóbbi, júliusi évfordulójukat ünnepelve a híres pár egy szívet melengető videót osztott meg, melyben az együtt töltött évekből készített montázst.

- Hirdetés -
6 18 David és Victoria Beckham elárulta a boldog házasság titkát - 22 éve kötötték össze életüket

Amikor a 47 éves Victoriát a Good Morning America című műsorban a Daviddel való boldog kapcsolatának titkairól faggatták, azt válaszolta: „Mindig támogatjuk egymást. Ő egy hihetetlen édesapa. Mindig mellettem áll mind férfiként, mind a férjemként. Jól érezzük magunkat együtt.”

4 36 David és Victoria Beckham elárulta a boldog házasság titkát - 22 éve kötötték össze életüket

Elárulta, hogy akadtak hullámvölgyek a kapcsolatukban, többek között akkor is mikor David titkárnője, Rebecca Loos azt állította, hogy viszonya van a futballistával. A pár nem hagyta, hogy ez a koszos kis pletyka beárnyékolja a kapcsolatukat. 1999-es házasságkötésük óta mindvégig hűségesek voltak egymáshoz.

5 30 David és Victoria Beckham elárulta a boldog házasság titkát - 22 éve kötötték össze életüket

Beckhaméknek láthatóan van érzékük a szórakozáshoz, sőt élvezik is, ha megtréfálhatják egymást. A múlt hónapban Victoria azzal örvendeztette meg rajongóit, hogy megosztott egy képet Davidről, ahogy a fenekét mutogatja, miközben a floridai házuk medencéjében napozik.

- Hirdetés -
3 37 David és Victoria Beckham elárulta a boldog házasság titkát - 22 éve kötötték össze életüket

Victoria megosztotta a felvételt az Instagramon, azt írva: „Boldog vasárnapot, szívesen látunk!”. David és Victoria mindenekelőtt annak tulajdonítják házastársi sikereiket, hogy minőségi időt töltenek együtt mind párként, mind családként.

7 18 David és Victoria Beckham elárulta a boldog házasság titkát - 22 éve kötötték össze életüket

„Mindig szakítunk időt egymásra, még akkor is, ha ez csak olyan hétköznapi dolgokat jelent, mint egy vacsora vagy egy kis edzés. Szerintem az a legfontosabb, hogy időt szakítsunk egymásra, még akkor is, ha sűrű az időbeosztásunk. Szeretünk a családunkkal is együtt lenni, főleg mivel ez manapság elég ritka. Így még különlegesebbé teszi azt a napot, mikor együtt vagyunk.” – mondta Victoria.

11 David és Victoria Beckham elárulta a boldog házasság titkát - 22 éve kötötték össze életüket

Gyakran töltenek időt a Cotswoldsban található csendes vidéki nyaralóhelyükön, ahol a 22 éves Brooklynnal, a 18 éves Romeoval, a 16 éves Cruzzal és a 10 éves Harperrel töltenek minőségi időt.

- Hirdetés -

Idén nyáron a pár a két legfiatalabb gyermekét elrepítette egy festői nyaralásra az olaszországi Caprira, Victoria anyukájával és apukájával, Tonyval és Jackie-vel. Együtt élvezték a nagy családi étkezéseket, és megosztották a közös városnézésükről készült pillanatképeket.

9 12 David és Victoria Beckham elárulta a boldog házasság titkát - 22 éve kötötték össze életüket

„Mindig is szerencsés voltam, hogy erős családi egységem van, nemcsak Daviddel és a gyerekekkel, hanem a szüleimmel és David szüleivel is. A gyerekek mindig az első helyen állnak.” – mondta.

233831559 893333358199713 5078079108267767920 n David és Victoria Beckham elárulta a boldog házasság titkát - 22 éve kötötték össze életüket

Bár a gyerekek az elsők, David és Victoria nem riad vissza attól, hogy nyilvános szeretetnyilvánítással hozzák zavarba családjukat. Victoria nemrég megosztott egy képet, amelyen a gyerekeik előtt smárol férjével miközben a családdal voltak.

NINTCHDBPICT000593461995 David és Victoria Beckham elárulta a boldog házasság titkát - 22 éve kötötték össze életüket

22 év házasság után Beckhamék még mindig tudják, hogyan kell felhívni magukra a figyelmet feltűnő ruháikkal. A pár szinkronban lévő stílusáról híres. David a 22. házassági évfordulójuk megünneplésekor is „egyenruhában” voltak, amikor a pár egyforma öltönyben lépett ki a színpadra.

1999-ben például egyforma bőrruhát viseltek egy bulin. Mikor pedig a Dublin melletti Luttrellstown kastélyban kötötték össze az életüket, egymáshoz illő krém valamint aranyszínű ruhákat viseltek. A fogadáson mindketten lilában voltak.

8 13 David és Victoria Beckham elárulta a boldog házasság titkát - 22 éve kötötték össze életüket

Az évek során a párról készült képeket megosztva David a következőket írta: „22 évvel később, még mindig egyforma ruhákban vagyunk. Boldog évfordulót, nagyon szeretlek, és köszönöm, hogy nekem adtad a csodálatos gyerekeinket, hogy mindannyian ugyanazt viselhessük.”

10 8 David és Victoria Beckham elárulta a boldog házasság titkát - 22 éve kötötték össze életüket

Néhány képet is mellékelt, amelyeken az egész család egyforma pizsamában látható, megmutatva, hogy a Beckham-klán továbbra is szereti összehangolni a stílusát.

„Sokszor beszéltek arról, hogy hogy azért maradunk-e együtt, mert ez egy márka?! Természetesen nem. Azért maradunk együtt, mert szeretjük egymást, mert van 4 szép gyermekünk. A nehéz időszak is a családi élet része, de mindig kitartunk.”

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!