Demi Lovato retusálás nélkül, bikiniben mutatta meg testét

- Hirdetés -

Demi Lovato, énekesnő bikiniben készített képeket magáról, amelyeket nem szerkesztett meg, így a rajongók teljes valójában láthatták őt.

A mai világban már nem sűrűn láthatunk olyan képeket a sztárokról vagy ismert emberekről, amelyeket nem javítanak fel itt-ott és nem fedik el a valóságot.

Manapság azonban egyre több híresség mutatja meg magát. Ezzel pedig azt is bebizonyítják, hogy az ember természetes mivolta is lehet szép. Nem kell mindig a több réteg smink alá bújni vagy photoshoppal eltüntetni a hibákat.

- Hirdetés -

Az énekesnő is ezek között a celebek között van, ugyanis az Instagramon posztolt magáról egy képet, amelyen narancsbőrös combját és fenekét is megmutatta rajongóinak. A bikinis fotókon minden látszik, amit előtte igyekezett elrejteni, de mára már rájött, hogy nem kell szégyellnie testét. Ő sem tökéletes, ezért úgy döntött, hogy a világ szeme elé tárja, milyen is ő valójában, minden retusálás nélkül.

Őszinte fotójának köszönhetően már kilenc millió lájkot sikerült begyűjtenie az énekesnőnek.

A tükör előtt készített bikinis képeinél kiemelte, hogy egyiket sem photoshoppolta, így mindkettő a valóságot tükrözi.

- Hirdetés -

Emellett formás fenekét is a nyilvánosság elé tárta, nem kevesebb sikerrel, mint amit fürdőruhás képeivel aratott.

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!