Döbbenetes a hasonlóság Lady Gaga és Madonna lánya között

- Hirdetés -

Madonna legidősebb lánya, a 22 éves Lourdes Leont nagyon ritkán láthatja a nagyvilág, ugyanis nem sűrűn mutatkozik nyilvános eseményeken.

Utoljára a Miu Miu tavaszi divatkampányában, modellként vett részt. Divat iránti szenvedélyét nyilvánvalóan édesanyjától örökölte, így nem csoda, hogy mindketten jelen voltak a New York-i divathéten.

A rajongók szerint Madonna lánya kiköpött mása a világhírű énekesnőnek, Lady Gagának.

- Hirdetés -

Lourdest a divathéten a fotósok azonnal lencsevégre is kapták. A róla készített fotók villám gyorsan elterjedtek a világhálón. Több rajongó is azt állította, hogy Madonna elsőszülött lánya nagyon hasonlít Lady Gagára. „Ha valaha is mozifilm készülne Lady Gaga életéről, Lourdes-nek kellene játszania a főszerepet” – fogalmazott egy kommentelő.

Ez a megállapítás több szempontból is érdekes. Először is azért, mert Lady Gagát Madonna munkássága inspirálta, példaképnek tartotta őt. 2011-ben a két világsztár között egyfajta kisebb botrány is kialakult, mivel Madonna azzal vádolta Lady Gagát, hogy a Born This Way című dala egy az egyben koppintása az 1989-ben felénekelt Express Yourself-nek. Azonban nemcsak karrierútjukban vannak közös vonások, hanem gyökereikben is, ugyanis mindketten rendelkeznek olasz felmenőkkel.

Szerinted is ennyire hasonlítanak egymásra?

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!