Eddie Murphy 18 évvel fiatalabb menyasszonya egy igazi szőke bombázó

- Hirdetés -

Eddie Murphy három év elteltével tért vissza a képernyőre. Rudy Ray Moore-t személyesíti meg a Netflix új életrajzi filmjében, a Dolemite Is My Name-ben.

Paige Butcherrel 2012 óta alkotnak egy párt. A rendkívül csinos hölgy azóta két gyermekkel is megajándékozta a színészt. Kislányuk, Izzy három éves, míg kisfiuk, Max mindössze tíz hónapos.

Murphy a film premierjére menyasszonyával érkezett. A Los Angeles-i bemutatón Paige egy testhez simuló, fekete ruhában jelent meg, ami kiemelte fantasztikus alakját. A ruha mellé nem viselt mást, mint egy arany nyakláncot és a jegygyűrűjét, ebben is az egyszerűségre törekedett.

- Hirdetés -

A csinos modellen egyáltalán nem látszik, hogy már kér gyermeket hozott a világra, azt pedig végképp nem mondaná meg senki, hogy Paige negyven éves. A színész tizennyolc évvel idősebb kedvesénél, de azt mondják, hogy a kor különbség sosem jelentett problémát közöttük, a mai napig is odavannak egymásért.

A modell igyekszik privát keretek közé szorítani magánéletüket, mára már a közösségi oldalakról is törölte magát.

„Nagyjából egy évig volt Facebookom, sőt, Instagram-oldalt is csináltam. Nem sokkal rá mindkettőt töröltem. Kipróbáltam a Twittert is, de az is ment a levesbe. Azzal, hogy egy világsztárral élek együtt, már úgy érzem, hogy így is rengeteg dolog van rólam fent az interneten. Úgy érzem, túl sokat tudnak rólam az emberek” – mondta Paige.

- Hirdetés -

„Szeretem tényleg zárt ajtók mögött tartani a magánéletemet. Manapság az emberek mindent képesek felhasználni ellened. És minél több dolgot posztolsz, annál több a támadási felület. Mondjuk nem is kifejezetten használtam ezeket az appokat. Nagyon unalmas lehettem, csak a jótékonysági munkámról osztottam meg dolgokat” – tette hozzá modell.

Paige és Murphy nagyon boldogok együtt, fotóik is ezt árulják el róluk.

Eddie Murphynek 1989 óta tíz gyermeke született öt különböző anyától.

- Hirdetés -

A színész legidősebb fia, Eric már 29 éves, Christian 27, Bria 28, Miles 26, Shayne 25, Zola 19, Bella 16, Angel Iris 11, Izzy három, a legkisebb jövevény, Max pedig 2018-ban látta meg a napvilágot, így ő lett a világsztár tizedik gyermeke.

Eddie Murphy ugyan bevallotta, hogy nem büszke korábbi szerelmi életére, de gyermekeire viszont annál inkább. Csemetéi egyaránt gyönyörűek, legidősebb lányaira, Briára és Shayne-re pedig már egy modellügynökség is szemet vetett.

A következő kép összeállításban megmutatjuk a sztár gyermekeit és családját.

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!