Eddie Murphy lányai valódi bombázók lettek – Fotók a dögös lányokról

- Hirdetés -

Eddie Murphy az egyik legjobban fizetett hollywoodi filmsztár és komikus. Magánélete azonban rendkívül bonyolult volt. A színésznek 1989 óta összesen tíz gyermeke született öt anyától. Murphy egyáltalán nem büszke múltbéli szerelmi életére, gyermekeire viszont annál inkább.

Murphy legidősebb fia, Eric már 29 éves, Christian 27, Bria 28, Miles 26, Shayne 25, Zola 19, Bella 16, Angel Iris 11, Izzy három, a legkisebb jövevény, Max pedig 2018-ban látta meg a napvilágot, így ő lett a színész tizedik gyermeke.

Izzy és Max jelenlegi párjától és menyasszonyától, Paige Butcher, modelltől születtek. Paige 2012 óta él boldog párkapcsolatban a világsztárral.

- Hirdetés -

A két legidősebb lánya gyönyörű bombázó, ifjú hölgy lett, akikre az egyik neves modellügynökség is szemet vetett már.

Bria és Shayne lenyűgözték a világot a 2017-es BET Awards-on. A két lány édesanyja is modellként dolgozott, tőle örökölhették testi adottságaikat.

Eddie Murphy remek viszonyt ápol öt gyermeke, Bria, Shayne, Bella, Zahra és Miles édesanyjával, Nicole Mitchellel (a képen jobbról a második). A színész két idősebb lányával, exével és Paige Butcherrel, menyasszonyával együtt jelent meg a vörös szőnyegen.

- Hirdetés -

A színész rendkívül büszke gyermekeire, valamint azt is elárulta, hogy csodás és remek emberek váltak belőlük.

A színész első fia, Eric 1989-ben született egy Paulette McNeely nevű nőtől, egy évre rá pedig világra jött Christian is, akinek az édesanyját Tamara Hoodnak hívták. Nicole Mitchelltől 13 év alatt öt gyermeke született, majd ezt követően a Spice Girls együttesből ismert Mel B-hez fűzték gyengéd szálak, aki egy kislánnyal ajándékozta meg a színészt. Eddie Murphy 2012 óta van együtt szőke, modell kedvesével, Paige Butcherrel, aki két gyermeket is szült neki.

Murphynek 2007-ben Mel B-től született lánya (balra), akit azonban sokáig nem is akart felvállalni.

- Hirdetés -

Eddie Murphy és családja

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!