Eddig szinte senki sem volt tisztában Fekete Pákó valódi életkorával, most lelepleztük az igazságot!

- Hirdetés -

Az elmúlt időszakban, nagyon keveset lehetett hallani Lapite Oludayo Babanide Oludatrion Olapite-ről azaz nem másról, mint Fekete Pákóról. Annyira eltűnt a szemünk elől a celeb, hogy már a TV-ben sem láthatjuk egyik csatornán sem. Nem olyan régen viszont megtörte a csented és egy interjúban elmesélte, hogyan éli jelenleg a kis életét, van e valakije, vagy nincs, és, hogy mit csinál a TV-zés helyett.

Interjújából kiderült, hogy egy Csongrád megyei általános iskolai tanárnővel él élettársi kapcsolatban, akit Gyöngyinek hívnak. Azt is hozzátette, hogy jelenleg, szakácstanulóként dolgozik az egyik helyi étteremben. Nagy álma, hogy chef legyen belőle, ezért mindent meg is tesz, hogy elsajátítsa a főzés minden kis fortélyát.

Sokunkban felmerült már a kérdés, hogy valójában mennyi idős is lehet Pákó, ugyanis olyan jó génjei vannak, hogy képtelenség megállapítani hányadik évét tapossa.

PicsOfTheDay (@picsoftheday001) által megosztott bejegyzés,

- Hirdetés -

Szerencsére most már nem kell a sötétben tapogatózni, mert nem is olyan régen ünnepelték meg szerelmével a születésnapját, melyre Gyöngyi egy születésnapi tortával kedveskedett neki.

Pákó, egyből feltette közösségi oldalára ezt a fotót, ahol szerelmével pózolnak együtt a születésnapi tortát fogva. Elmondta, hogy a tanárnővel valójában, csak fél éve találkoztak. A legviccesebb az egészben, hogy pontosan azon a helyen, ahol jelenleg Pákó szakácsként tüsténkedik.

- Hirdetés -

Az interjúban bevallotta, hogy hamarosan fél évszázados lesz, azaz 50 éves. Ám most csak a 49. születésnapját ünnepelhették meg.

- Hirdetés -

Akármelyik képet nézzük is róla, képtelen vagyunk megállapítani, mennyi idős is lehet.

Reméljük őt egyáltalán nem zavarja, hogy hamarosan 50 évesen kell tengetnie napjait.

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!