Édesanyjával, Csillával maradhat Lacika, L.L. Junior kisfia

- Hirdetés -

L. L. Junior és ügyvédje pár nappal ezelőtt bejelentették, hogy bíróságra mennek azért, hogy Lacika édesapjával élhessen. Junior és ügyvédje ekkor arra hivatkoztak, hogy Csilla nincs abban az állapotban, hogy gondoskodjon közös gyermekükről.

Csilla műkörmösként dolgozik, Junior pedig mint tudjuk, a zenélésből keresi kenyerét. Mivel vagyonosabb, mint volt felesége, reménykedett abban, hogy megkaphatja a fia feletti felügyeleti jogot. A rapper azonban most megváltoztatta döntését. Azt mondta, békében akarja lerendezni a dolgokat Csillával.

Volt feleségével kapcsolatban semmilyen intézkedést nem kellett végrehajtani, nem volt hibás a történtekben. Mivel semmilyen bűncselekményt nem követett el, ezért a bíróság sem rendeli el a gyermek apjánál való elhelyezését.

- Hirdetés -

Így Lacika édesanyjával maradhat, Junior pedig továbbra is tartásdíjat fizet. A zenésznek rengeteg fellépése van, így nem tudná vállalni teljes mellszélességgel a közös felügyeleti jogot sem, mivel ő ebből él.

Pénteken délben nyílt szertartáson búcsúztatják Dávidkát a Fiumei úti sírkertben. L.L. Junior arra kérte azokat, akik utolsó útjára szeretnék kísérni kisfiát, hogy fehér ruhában vegyenek részt a temetésen.

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!