Edina és GWM szakítottak? Itt az igazság:

Megosztás

- Hirdetés -

A rajongók aggódnak a sztárpár miatt…

gwmedinak Edina és GWM szakítottak? Itt az igazság:

Napok óta egy kérdés foglalkoztatta G.w.M és Edina követőit, miután furcsa posztot vettek észre a sztárpár közösségi oldalain.

Az egykori szépségkirálynő utolsó Insta-posztja, amiben Ninával és Madoxszal van furcsa „tag”-et kapott.

- Hirdetés -

Az összes szerelem egy helyen

Egyrészt nincs a képen G.W.M, Edina ugyanis egy hónapja, az évfordulójukon osztott meg közös tartalmat vőlegényével. Ráadásul a rapper egy árulkodó, Single állapot című, szakítós dallal akar előrukkolni a napokban.

Nemrég azonban megtört a jég. Edina újabb posztot rakott ki instára:

- Hirdetés -

Kedves mindenki! Szeretnék egy sajnálatos dolgot közölni… a hír, miszerint @gwmmusic és én, már nem alkotunk egy párt….🥁🥁🥁🥁💁🏻‍♀️NEM IGAZ!Sajnálom, hogy ezt kell most írnom, hiszen tudom, hogy sokan örülnének ha a hír igaz lenne, hogy legyen továbbra is valamin csámcsogni, de nem tudok sem most, sem pedig a jövőre nézve ilyet ígérni. Megtaláltuk egymás oldalán a boldogságot és pont.❤️😊 @gwmmusic énekes! Van, hogy szerelmről és van, hogy szerelmi bánatról énekel, és akkor osztja meg amikor csak szeretné. Mindegy, hogy karácsony, húsvét, vagy éppen valentin-nap van. A dalai nem mindig tükrözik a magánéletének az aktuális állapotát! Én pedig, hogy egy kicsit segítsek a médiában dolgozó szakembereknek a valentin-napi fotóm leírásának az értelmezésében, azt írtam #mindeszerelmemegyhelyen ! Ezek után a megjelenő cikkek közül olvastam olyat, amiben az alábbi kérdést tették fel: …,,ha minden szerelme rajta van a képen, akkor hol van G.w.M?”😅Tehát.. még egyszer! Én azt írtam, hogy EGY HELYEN, nem azt, hogy EGY KÉPEN.🙈 És egy ilyen szövegértésbeli problémából olyan tud kerekedni, hogy 2-3 napja az a hírverés, hogy mi már nem alkotunk egy párt?!🤦🏻‍♀️ Hát gyönyörű!😅 Valahol vicces, valahol meg mélységesen felháborító és egyben elszomorító is. Hogy tényleg odáig jutott egy-egy hírportál, hogy ilyen hazugságokhoz kell folyamodniuk annak érdekében, hogy pörögjön az oldaluk?

kep 2023 02 19 073311523 Edina és GWM szakítottak? Itt az igazság:

…Én az embereket nem hibáztatom, akik ezeket elhiszik, csak azt kérem, hogy ha tényleg édekel valakit a bulvár és a benne szereplő emberek, akkor kövesse ki azokaz az oldalakat, akik megtévesztik őket! Állítsuk már meg a média azon részét, akik folyamatosan hamis állításokkal akarnak becsapni embereket, csak azért, hogy ők abból profitáljanak! Csodálkozunk, hogy a társadalmunk depressziós??? Manapság miért nem látni jó, és a szívünknek jól eső pozitív tartalmakat??? Mert szerintem utóbbi, elég elenyésző százalékban van jelen, amire annyira ki vagyunk éhezve!!! 100 szónak is egy a vége! Mi nagyon boldogok vagyunk továbbra is egymás oldalán és alig várjuk, hogy a kislányunk születésével hivatalosan is egy család legyünk! A médiát meg zárjátok ki! Nem érdemlik meg a drága figyelmeketeket! Ha velünk valami történik, azt ígérem, hogy tőlünk fogjátok megtudni, nem holmi hírportálról!❤️Továbbra is köszönöm a sok kedves követőmnek a pozitív támogatást és, hogy vannak még olyanok akik nem dőlnek be butaságoknak és nem ítélkeznek ilyenek alapján.🙏

kep 2023 02 19 073247953 Edina és GWM szakítottak? Itt az igazság:

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -

Via

- Hirdetés -

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!