Egy grafikus megmutatja, hogy nézne ki Jackson plasztikai műtétek nélkül. Biztosan nem ismernénk fel…

Megosztás

- Hirdetés -

Tagadhatatlan, hogy Michael Jackson zseniális művész volt. Az énekes azonban sok vitát generált az évek során a magánéletével kapcsolatban. A legutóbbi vád ellene fiatal fiúk molesztálásáról szól, de nem ez az egyetlen vita Jackson körül. Sokaknak kétségei voltak a plasztikai műtétjével kapcsolatban is. Az egyik számítógépes grafikus nemrégiben úgy döntött, hogy visszavonja az énekes kezeléseit. Szóval hogyan nézne ki Michael Jackson plasztikai műtétek nélkül?

Probléma volt az önbecsüléssel

Michael Jackson gyermekkora nem volt könnyű. Az évek során őt és testvéreit, apjuk, Joseph Jackson zaklatta. Ezek az élmények olyan traumát hagytak Jacksonnak, amellyel élete végéig nem tudott megbirkózni. Ezért küszködött saját megjelenése elfogadásának problémáival.

kep 2022 07 03 165114248 Egy grafikus megmutatja, hogy nézne ki Jackson plasztikai műtétek nélkül. Biztosan nem ismernénk fel...

100 műtét

Első műtétjén 20 évesen esett át. Egy orrműtét volt. Az énekes soha nem ismerte el, hogy tervezett műtét volt. Mindig azt mondta, hogy egy próbabalesethez kapcsolódik, amikor eltörte az orrát. Ez csak a kezdet volt. Az évek során a pop királyán legalább 6 orrműtétet hajtottak végre.

- Hirdetés -

Emellett volt arc- és állbeültetés, szájfeltöltés. 30 év alatt közel 100 műtéten esett át, de ezek nagy részét a 2009-ben bekövetkezett haláláig tagadott. Csak azt ismerte el, hogy orrműtéten esett át, de azt mindig egészségügyi okokkal indokolta.

kep 2022 07 03 165422223 Egy grafikus megmutatja, hogy nézne ki Jackson plasztikai műtétek nélkül. Biztosan nem ismernénk fel...

A bőr színe is ellentmondásos. A fekete művész bevallotta, hogy albinizmusban szenved. Egy genetikai betegség következtében a testen fehér, pigmentmentes foltok jelennek meg. Igaz, senki sem vette észre a foltokat a sztár testén, de Jackson elmagyarázta, hogy sminkkel elrejtette az egyenetlen bőrszínt.

kep 2022 07 03 165510736 Egy grafikus megmutatja, hogy nézne ki Jackson plasztikai műtétek nélkül. Biztosan nem ismernénk fel...

Az egyik számítógépes grafikus ráállt a műtét és a vitiligo hatásainak megszüntetésébe. A YouTube-ra posztolt egy videót, ahol Michael Jacksont megszabadítja a plasztikai műtétek hatásaitól – ezt egy 2003-as fotó segítségével teszi. El kell ismernünk, hogy a hatás elsöprő. Valószínűleg a legtöbben nem ismernék fel a csillagot az utolsó fotón.

- Hirdetés -
kep 2022 07 03 165619011 Egy grafikus megmutatja, hogy nézne ki Jackson plasztikai műtétek nélkül. Biztosan nem ismernénk fel...

Íme a teljes videó:

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!