Egy magyar lány, akit a világ legszebb légiutas-kísérőjének tartanak. Mit gondoltok?

Megosztás

- Hirdetés -

Őt tartják a világ legszebb légiutas-kísérőjének. Szépségétől az utasok teljesen odáig vannak. Sajnos azonban boldog házasságban él…Semmi esélyünk nála.

Nehéz lenne a stewardessek élete?

A légiutas-kísérő szakmát néhány évtizeddel ezelőtt az egyik legmenőbb munkának tartották. Különösen a szocialista országokban. A stewardessek, ellentétben más állampolgárokkal, akiknek még útlevelük sem volt, üzleti céllal ellátogathattak a világ legtávolabbi szegletébe is.

Idővel ez a szakma már megszűnt álommelónak lenni és a légiutas-kísérőket egyszerű pincérnőnek tartják. Ez azonban egy nehéz és megerőltető szakma. Ez már a toborzási szakaszban is világossá válik. A légiutaskísérőknek egészségesnek, fittnek és jól úszni kell tudniuk vízre kényszerleszállás esetén.

A világ legszebb légiutas-kísérője – Ki az a Gresa Szonja? Hány éves?

- Hirdetés -

Ebbe a szakmába való felvételnél sokáig nincs felső korhatár, illetve jelenléti kritérium. Ennek ellenére az utasok sokkal jobban örülnek egy vonzó stewardessnek.

A fapados légitársaságoknál dolgozó Gresa Szonja tud erről. A 26 éves magyar nő azzal viccelődik, hogy már olyan törzsutasokat szerzett magának, akik a jelenlététől teszik függővé a járatválasztást.

Szonját a világ legszebb légiutas-kísérőjének tartják. Instagram-profilját közel 60 ezren nézik.

- Hirdetés -

Gondoskodik arról, hogy Instagram-profilja érdekes legyen a követői számára. Gyakran publikál érdekes fotókat a repülőről, olyan fotókkal tarkítva, amelyek hobbiját, vagyis a sminkelés titkait dokumentálják. Azoknak az utasoknak azonban, akik kifejezetten azért vásárolnak jegyet, hogy találkozzanak vele a gépen, szabadulniuk kell az illúzióktól. Szonja 2019 óta boldog házasságban él.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!