Elárulta a titkát a 63 éves nagyi, akit 18 éves srácok akarnak feleségül venni.

- Hirdetés -

Lesley Maxwell egy fitneszmániás, Instargam-modell. Közösségi oldala arról szól, hogy bemutatja, milyen jól tartja magát még ennyi idősen is. A képeit látván senki nem gondolná, hogy a nő már nagymama és 63 éves.

Testalkatát számtalan tini is megirigyelhetné. Szálkás, izmos. Az emberek 20 évesnek gondolják. Mellette az ugyancsak 20 éves unokája, Tia látható.

A nő az edzőterem megszállottja. Heti 5 napot edz, emellé szigorú diétát folytat. Tartózkodik minden feldolgozott és tartósítószerrel kezelt élelmiszertől is. Nem az a család, akik degeszre eszik magukat karácsonykor…az biztos.

Leslie tippje: „Az én tippem a karácsonyi étkezéshez az lenne, hogy inkább a pulykából merj kétszer, minthogy sütit egyél. Az egyik fehérje, a másik cukor.”

Az üdítőktől is tartózkodni kell. Ezek üres kalóriák.

„Nem kell mindent megenni, amivel kínálnak. Ha befejeztük az étkezést, de valaki még megkínál minket, akkor inkább várjunk pár percet. Így nem fogjuk túlenni magunkat.”

„A karácsonyi vacsora után érdemes sétálni egyet. Átmozgatja a testünket és segít az emésztésben.”

„Egy pici testmozgás mindenkinek bele kell férjen az életébe. Az ünnep nem lehet kifogás. Ha mozgunk, azzal valamelyest ellensúlyozzuk az italozást és a rengeteg zabálást.”

Lesley azt javasolja, hogy érdemes edzőpartnereket keresni, hogy nagyobb legyen a motiváció. Ő az unokájával edz.

Lesley szuperfitt alakja számtalan férfi szívét megnyerte. Korábbi férje 13 évvel fiatalabb volt nála. Az edzést használta fel arra, hogy megbirkózzon a válás okozta lelki traumával. Láthatóan sikerült neki.

- Hirdetés -

Úgy véli, hogy a test kronológiai kora eltér a biológiai korától. Megfelelően kell róla gondoskodni és meghálálja. A nő azt állítja, hogy számtalan fiatal, 18 éves srác udvarol neki. Volt, aki még feleségül is szerette volna venni.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!