Elhunyt a híres rapper, Snoop Dogg 10 napos unokája.

- Hirdetés -

Mindenki tudja, hogy a születés az emberiség csodája, ami boldogsággal tölti el mind a szülőket, mind a nagyszülőket és a rokonokat egyaránt. Ilyenkor a várandós kismama és babája körül forog minden, szeretnék, ha mindene meglenne és semmiben sem szenvedne hiányt. Ha kell éjszaka is teljesítik a kérését. A baba születése után mindenki körbeajnározza az új csöppséget, aki még boldogabb pereket hoz el a család életébe. Viszont előfordulnak sajnos olyan nem várt fordulatok, mint a kisbaba elhalálozása.

Ez egy iszonyatosan tragikus pillanat minden egyes ember életében. A tudat, hogy a szeretett gyermek, aki hónapokon át anyja szíve alatt cseperedett nem láthatja a szüleit, nem láthatja a világot. Ez nemcsak a hétköznapi emberekkel, hanem a hírességekkel is előfordulhat.

Történt ugyanis, hogy a híres rappernek, Snoop Doggnak az unokája 10 nap után életét vesztette a kórházban. Az előadóművésznek négy gyermeke született így boldog volt, mikor megtudta, hogy máris lesz még egy unokája, hiszen neki a család a mindene. Felesége is már középiskola óta hű társaként áll ki mellette és támogatja a legvadabb ötleteinek megvalósításában is. Viszont egyik pillanatról a másikra, hatalmas nagy örömük szerte foszlott, mert a kis Kai születése után 10 nappal a mennybe távozott.

- Hirdetés -

Snoop Dogg legidősebb fiának, a 25 éves Corde Broadusnak, már van egy gyermeke, aki a Zion Kalvin nevet kapta. Kedvesével újra áldott állapotba kerültek, nagy volt az öröm és boldogság. Mindenki izgatottan várta a kisgyermek születését, aki 2019. szeptember 15-én kibújt édesanyjából. A kicsi a Kai Love nevet kapta, viszont a család öröme hamar gyászba fordult, mert a kis Kai elment.

A család most mélységesen le van törve, gyászuk megemészthetetlen ezért egyelőre még nem árulták el, hogy mi okozta Kai elhalálozását. A rapper sem reagált a hírekre, nem válaszolt a média hívására sem, nem posztolt ki semmi közösségi oldalára. A nagypapa, még nem fogta fel mi történt, ahogy a család többi tagja sem. Nincs kizárva, hogy a későbbiek folyamán ne mondják el mi történt a kicsivel.

Felesége azonban közzétett egy nagyon érzelmes és megható videót az Instagram oldalán, ahol egy gyönyörű dallal búcsúzik szeretett unokájától. A dalt ő maga énekli, ezzel próbálja valahogy enyhíteni bánatát és feldolgozni a tragédiát, ami még mindig mélyen mardossa a lelkét.

- Hirdetés -

Íme a videó:

Nyugodjon Békében a kis csöppség és őszinte részvétünk az egész családnak!

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!