Elhunyt Borsos Olivér az egykori teniszező

- Hirdetés -

Borsos Olivér neve nem volt ismeretlen azok számára, akik szeretik a magyar teniszt és nyomon követik annak alakulását. Olivér régen teniszezőként tevékenykedett, ám a kézilabda sem állt távol tőle, egy idő után viszont sportpszichológusként helyezkedett el. A 29 esztendős fiatal tehetségről nemrég kiderült, hogy súlyos balesetet szenvedett méghozzá egy Tihanyban tartott esküvő után. Értesülések szerint az ominózus esemény Rogán-Gaál Cecília és Szendrei Dániel lakodalma volt, ahova a pár hívta meg. Akkor még nem sejthette, hogy ez lesz élete utolsó lakodalma, amin részt vesz illetve az utolsó boldog percekkel eltöltött napja. Sajnos az élet nem válogat, és ott csap le, ahol senki sem gondolná. Állítások szerint mikor már kezdett véget érni a lagzi, Olivér visszavonult szállásának lakrészébe…vagyis csak próbált visszavonulni. A problémát és a katasztrófát az okozta, hogy Olivér véletlenül a lagzi helyszínén hagyhatta szobájának kulcsát, de nem akart kint éjszakázni és megpróbált felmászni első emeleti szobájához. Az sajnos nem derült ki, hogy hogyan és miért, hogy megcsúszott-e a lába, vagy rossz helyre kapaszkodott, de Olivér lezuhant és súlyos sérüléseket szenvedett. Azonnal mentőt hívtak hozzá, és próbálták stabilizálni állapotát. Információk szerint a zuhanástól megsérült a feje, és több csigolyája is. Az orvosok mindent megtettek érte, próbálták megmenteni életét, ahogy azt is látták, hogy Olivér is küzd az életéért, de a sérülések olyan komolyak voltak, hogy szinte semmi esély nem volt a felépülésre.

Borsos Attila, Olivér édesapja, aki szakkommentátorként dolgozik a Sport TV-nek erősítette meg az információkat, miszerint fia kritikus állapotban van, és képlékeny, hogy túléli-e egyáltalán. Csütörtök este jött a friss hír, miszerint Olivér végleg lehunyta szemét, amit a „Hungarian Tennis” oldal illetve a fiatal sportoló édesapja is megerősített.

Őszinte részvétünk az egész családnak!!

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!