Elhunyt James Michael Tyler, a Jóbarátok Guntherje

- Hirdetés -

59 évesen elhunyt James Michael Tyler amerikai színész, kinek legismertebb szerepe Gunther volt a Jóbarátok című sorozatból. Menedzsere tette közzé a hírt, miszerint a színész vasárnap, azaz a tegnapi nap folyamán 2021. október 24-én hunyta le örökre szemeit Los Angeles-i otthonában.

2 27 Elhunyt James Michael Tyler, a Jóbarátok Guntherje

„Aki egyszer találkozott vele, egy életre szóló barátot szerzett magának” – tették hozzá. Hátra hagyta élete szerelmét, Jennifer Carno-t, akinek most komoly gyásszal kell megküzdenie.”

d1bc68b8d9c3d02009b2c9fdb818ce Elhunyt James Michael Tyler, a Jóbarátok Guntherje

Jennifer produkciós asszisztensként és forgatókönyv-koordinátorként dolgozik. Olyan munkákban vehetett részt, mint a „Lipshitz Saves the World”, „A Karib-tenger kalózai: A világ végén”, „Én, a nő és plusz egy fő”. A forgatókönyvíró nem ismerte fel Jamest, mikor először találkoztak, akkor még nem tudta, hogy ő az egyik leghíresebb sorozat baristája. Csak azután kezdte el nézni a sorozatot, hogy összeházasodtak.

- Hirdetés -

Tylernél sajnálatos módon 2018-ban előrehaladott prosztatarákot diagnosztizáltak, mely később áttétes lett és átterjedt a csontjaira.

5 25 Elhunyt James Michael Tyler, a Jóbarátok Guntherje

Sok hasonló helyzetben lévő embernek akart segíteni, ezért bátran megosztotta történetét, és kampányolni kezdett, hogy a prosztatával küzdők már 40 éves korukban vérvizsgálatot végeztessenek” – mondta a menedzsere.

Bár nem rendelkezett annyi képernyőidővel, mint a Jóbarátok többi főszereplője, Gunther népszerű figura volt a rajongók körében. A sorozat során végig bele volt habarodva Jennifer Aniston karakterébe, Rachel Greenbe, aki szintén ott dolgozott pincérnőként a sorozat első évadai során.

- Hirdetés -
Elhunyt James Michael Tyler, a Jóbarátok Guntherje

„A világ Guntherként ismerte őt, ám Michael szerettei színészként, zenészként, a rákellenes tudatosság szószólójaként valamint szerető férjként ismerték.” – folytatta a menedzsere.

Májusban Tyler videóhívásban tudott csak bejelentkezni a „Jóbarátok: Újra együtt” különkiadásában.

james michael tyler friends 15 Elhunyt James Michael Tyler, a Jóbarátok Guntherje

„Őszintén szólva ez volt életem legemlékezetesebb 10 éve.El sem tudtam volna képzelni ennél jobb élményt. Ezek a srácok mind fantasztikusak voltak, és öröm volt velük dolgozni. Nagyon, nagyon különleges érzés volt. – mondta a színész a műsorban.

- Hirdetés -
thumbnail Elhunyt James Michael Tyler, a Jóbarátok Guntherje

Tyler közel 150 epizódban szerepelt az NBC-n 1994 és 2004 között futó vígjátékban.

Tyler előtt tisztelegve Jennifer Aniston az Instagram-oldalán azt írta: „A Jóbarátok nem lett volna ugyanaz nélküled. Köszönjük a nevetést, amit a sorozatba és mindannyiunk életébe hoztál. Nagyon fogsz hiányozni.”

Aniston egy videót is megosztott az utolsó epizódból, amelyben Gunther végre szerelmet vall Rachelnek.

A Monicat alakító Courteney Cox ezt írta: „A hála, amit a szobába hoztál, és amit minden nap megmutattál a forgatáson, akkora hála, amekkorát én is érzek azért, hogy ismerhettelek”.

Lisa Kudrow így búcsúzott volt kollégájától: „James Michael Tyler, hiányozni fogsz nekünk. Köszönjük, hogy mindannyiunkért ott voltál.”

„Sokat nevettünk, haver. Hiányozni fogsz. RIP barátom.” – írta Matt LeBlanc.

A Warner Bros is gyászolja Tyler elvesztését. – „A Warner Bros. televízió gyászolja James Michael Tyler elvesztését, aki szeretett színészünk és a Jóbarátok család szerves része volt. Gondolataink a családjával, barátaival, kollégáival és rajongóival van.”

Michael az elmúlt években is folytatta a fellépésekeit, miközben a rákbetegség miatt kezelés alatt állt. Két rövidfilmben – „The Gesture and The Wordben”, valamint a „Processingben”- szerepelt, amelyekkel különböző filmfesztiválokon a legjobb színésznek járó díjat nyerte el.

freepressjournal 2021 06 1a038ec4 46f7 4210 8ca4 34efa03252fd Youll barely recognize Gunther from Friends now Elhunyt James Michael Tyler, a Jóbarátok Guntherje

2021-ben Stephen Kalinich „If You Knew” című versét adta elő egy rövid videóban, hogy felhívja a figyelmet a Prosztatarák Alapítványra.

Nyugodjék békében! Legyen neki könnyű a föld!

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!