Elképesztő dolog derült ki Berki Krisztiánról. Ettől biztos kiráz majd a hideg

Megosztás

- Hirdetés -

Berki Krisztián édesanyja megőrül emiatt…

Berki Krisztián édesanyja nagyon nincs jól. Fia májusi tragédiája óta nem volt egy nyugodt éjszakája sem. Álmatlanul forgolódik és néha fia szellemét látja. Bár, egyes információk szerint Krisztián nem ápolt túl jó kapcsolatot édesanyjával, a halála előtti időszakban rendeződni látszódott kettejük viszonya.

berkiki Elképesztő dolog derült ki Berki Krisztiánról. Ettől biztos kiráz majd a hideg

Előkerült egy karácsonyi felvétel, amelyet a hajdani médiaszemélyiség készített. Ezen Krisztián elmondja, hogy édesanyja szeretett volna egy kiskutyát, és most meg is kapja tőlük…

kep 2022 07 03 170650647 Elképesztő dolog derült ki Berki Krisztiánról. Ettől biztos kiráz majd a hideg

„Anyukám szeretett volna egy kiskutyát… hát azt kapta… Tudjátok, férfitársaim, amikor a családod vagy szeretteid minden egyes álmát, kívánságát teljesíted, akkor az Ő boldogságuk által Te leszel a világ legboldogabb embere… Én azt hiszem, csakis hálával és köszönettel tartozom… és persze felkészülten várom a jövő évi kívánságokat”

- Hirdetés -

A videón látható, ahogy az édesanya megkapja a kiskutyát, majd Krisztián olyat mond, amitől kiráz mindenkit a hideg.

„Muter! Vigyázz rá, légy szíves! Nem él olyan hosszú időt, mint én, de jó kis társad lesz és sokkal hűségesebb, mint az emberek”

kep 2022 07 03 170700750 Elképesztő dolog derült ki Berki Krisztiánról. Ettől biztos kiráz majd a hideg

Krisztián anyukáját azóta is kísérti ezt a mondat. A Bors-nak nyilatkozott, és azt állítja, hogy szinte belebolondul ebbe az egészbe. A mai napig képtelen felfogni, hogy fia nincs többé. Krisztián szelleme azóta is folyamatosan megjelenik neki.

„Minden este vagy tízszer felriadok, nem tudok aludni. Kinyitom a szemem és ott áll Krisztián az ágyamnál. Nem szól egy szót sem, csak néz engem. Megszakad ettől a szívem. Nem tudom, meddig tart ez, nem tudom, miért látom a szellemét minden éjszaka, de talán így még nehezebb az elengedés…”

- Hirdetés -

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!