ELKÉPESZTŐ! Kontár plasztikai sebészek tették tönkre egy szépségkirálynő életét.

- Hirdetés -

Az orvosok egy ritka genetikai betegség szövődményeit okolják a dologért.

6 18 ELKÉPESZTŐ! Kontár plasztikai sebészek tették tönkre egy szépségkirálynő életét.

Julija Tarasevics arca erősen feldagadt, begyulladt, miután 3000 font (1,3 millió forint) értékű plasztikai műtéten esett át. Ebben volt mini zsírleszívás, blefaroplasztika (szemhéjkorrekciós műtét) és arcplasztika. A kétgyermekes anyuka gyönyörű, egészséges arccal kereste fel a dél-oroszországi Krasznodar egyik klinikáját, hogy az öregedés nyomait eltűntessék.

1 33 ELKÉPESZTŐ! Kontár plasztikai sebészek tették tönkre egy szépségkirálynő életét.

„De sajnos ráment az egészségem…”

-mondta Julia, a Mrs. Russia-International Beauty Contest második helyezettje.

41 2 ELKÉPESZTŐ! Kontár plasztikai sebészek tették tönkre egy szépségkirálynő életét.

A 43 éves nő hozzátette, hogy nem tudja mozgatni az arca nagy részét, vagy becsukni a szemét annak ellenére , hogy felépült a műtétből, és 20 000 fontot (9 millió forintot) költött a probléma orvoslására… sikertelenül. Most hivatalosan is büntetőfeljelentést tett az eredeti műtétekben részt vevő két orvos ellen.

- Hirdetés -
2 32 ELKÉPESZTŐ! Kontár plasztikai sebészek tették tönkre egy szépségkirálynő életét.

A szakemberek azt állították, hogy a szövődmények egy ritka genetikai hiba miatt alakultak ki.

image 20 ELKÉPESZTŐ! Kontár plasztikai sebészek tették tönkre egy szépségkirálynő életét.

Az orvosok, Andrej Komarov és Omar Khaled azt állítják, hogy a szépségkirálynőnek egy ritka genetikai betegsége – szklerodermája – volt, és lehetetlen volt megjósolni előre, hogy ez lesz a műtét kimenetele. Nem vállalják a felelősséget. Az állapot merev, megvastagodott bőrterületeket eredményez, és néha problémákat okozhat a belső szervekben és az erekben, mivel az áldozat immunrendszere megtámadja a bőr alatti kötőszövetet.

image1 5 ELKÉPESZTŐ! Kontár plasztikai sebészek tették tönkre egy szépségkirálynő életét.

Eddig nem látott napvilágot olyan bizonyíték, mely arra utalna, hogy Julia az említett ritka betegségben szenvedett volna…

„A szememet nem tudom becsukni és nem tudok már mosolyogni sem…”

9 13 ELKÉPESZTŐ! Kontár plasztikai sebészek tették tönkre egy szépségkirálynő életét.

„A felső ajkaim nem mozdulnak és az arcom egy része sem. Nem aggódtam a műtét miatt, mert minden megelőző vizsgálat rendben volt, és volt már egy orrplasztikám korábban, ahol semmi probléma nem volt.”

- Hirdetés -
7 15 ELKÉPESZTŐ! Kontár plasztikai sebészek tették tönkre egy szépségkirálynő életét.

Az orosz nyomozóbizottság szerint Dr. Khaled és Dr. Komarov ellen jelenleg vizsgálat folyik az élet- és egészségbiztonsági törvények megsértése miatt. Anna Puskina, a bizottság szóvivője elmondta: „Törvényszéki orvosszakértői vizsgálatot jelöltek ki az egészségkárosodás súlyosságának megállapítására, és további olyan betegek azonosítása is folyamatban van, akik rossz minőségű szolgáltatást szenvedhettek el ezen a klinikán.”

8 14 ELKÉPESZTŐ! Kontár plasztikai sebészek tették tönkre egy szépségkirálynő életét.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!