Elveszett a végrendelet – Vajna Tímea lett Andy Vajna egyedüli örököse

- Hirdetés -

2019. januárjában hunyt el a világhírű producer Andy Vajna, aki tavaly márciusban írt végrendeletet, amelyet azonban most nem találtak sehol. Vajna végakarata „nem volt fellelhető”, így a hagyatéki tárgyaláson sem került bemutatásra és a közjegyző sem vehette figyelembe azt.

A hagyatékot öröklés jogcímén, a törvényes öröklési rend szerint a közjegyző 1/1 arányban Vajna Tímeának adta.

Hagyatéki vagyonként az AV Perfect nevű céget határozták meg, aminek értéke 123 millió 376 ezer dollár, azaz 37,3 milliárd forint.

- Hirdetés -

Az AV Perfect 2018-ban tulajdonos lett az offshore Cinergi nevű cégben, amely birtokában tudja többek között a Rádió 1-et, a kaszinókat, a Nobu luxuséttermet, valamint résztulajdonos Vajna Tímea egyes vállalkozásaiban is, például a fánkos cégben. A dokumentumok szerint az AV Perfect október elsejével lett Vajna Tímea tulajdona.

Továbbá hozzátartoznak még a hagyatéki vagyonhoz

  • az AV Holdings nevű cég
  • egy Bentley
  • három bankszámla
  • egy 1994-ben létrejött produceri szerződésből származó díjazás 
  • műkincsek.

Tartozások is maradtak hátra Andy Vajna után, az AVI Jersey Limited, továbbá a Cinergi Pictures felé. Ezek értékéről azonban pontos összeget nem lehet tudni.

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!