Emlékeztek még a Schindler listája „piros ruhás” kislányára? Így néz ki ma. Épp ukrán menekülteken segít…

- Hirdetés -

A Schindler listája 7 Oscar-díjas film. Ezen kívül még 5 jelölést kapott. Minden idők egyik legsikeresebb filmje. Aki látta, az tudja, hogy az egész film fekete-fehér képi világgal bír, leszámítva egyetlen egy szereplőt. Egy piros ruhás kislányt.

kep 2022 04 12 092707317 Emlékeztek még a Schindler listája "piros ruhás" kislányára? Így néz ki ma. Épp ukrán menekülteken segít...

Oliwia Dabrowska, aki a „piros ruhás lányt” alakította a Schindler listáján továbbviszi a remény jelképét és jelenleg is a lengyel-ukrán határon dolgozik, hogy segítsen a humanitárius segítségre szoruló menekülteknek, beleértve az adománygyűjtést is.

A múlt hónapban a 32 éves színésznő arra kérte a 22 ezer instagram követéjét, hogy adományozzanak pénzt a háború elől menekülő ukrán civileknek.

kep 2022 04 12 092746401 Emlékeztek még a Schindler listája "piros ruhás" kislányára? Így néz ki ma. Épp ukrán menekülteken segít...

Oliwia posztjában megosztott egy jelenetet a Schindler listából fekete, fehér és piros színben, és ezt írta:  „Mindig is a remény szimbóluma volt. Hadd legyen újra az.”

- Hirdetés -

Egy másik képen a lengyel-ukrán határon, Korczowában volt látható, 12 mérföldre attól a helytől, ahol Oroszország bombázta Javorivot.

kep 2022 04 12 092544525 Emlékeztek még a Schindler listája "piros ruhás" kislányára? Így néz ki ma. Épp ukrán menekülteken segít...

Szerinte a pénzen kívül a REMÉNY az a dolog, amire még igazán szükségük van.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!