Emlékszel a t.A.T.u együttesre? Mára rájuk sem lehet ismerni. Így néznek ki ma…

Megosztás

- Hirdetés -

Az orosz popduót mindenki ismerte. Legfőképpen a botrányaik miatt. 1999-ben alakult a t.A.T.u. és a következő év elején váltak igazán ismertté. Azóta eltelt 25 év. Érdemes megnézni mi történt velük az évek során.

A t.A.T.u. duó azért is lett ismert, mert azt színlelték, hogy melegek. Akkoriban még más volt a világ, és a két csókolózó tini megőrjítette az egész világot.

kep 2022 10 23 115949002 Emlékszel a t.A.T.u együttesre? Mára rájuk sem lehet ismerni. Így néznek ki ma...

Az együttes mögött két orosz milliomos állt, akik finanszírozták az egész hajcihőt. Állításuk szerint valami maradandót szerettek volna alkotni. Csináltak egy castingot, amire tiniket hívtak meg. Rövid időn belül meg is találták a két befutót. Jelena Szergejevna Katyinát és Julia Olegovna Volkovát. Ekkor a lányok még 15 évesek sem voltak.

- Hirdetés -
kep 2022 10 23 115840542 Emlékszel a t.A.T.u együttesre? Mára rájuk sem lehet ismerni. Így néznek ki ma...

Az együttes neve is a melegségre utal. a t.A.T.u. = ez a lány szereti azt a lányt.

Az All the things she said című számukkal robbantak be a köztudatba. Több mint 25 millió lemezt adtak el.

A 2003-as Eurovíziós dalfesztiválon is ők képviselték Oroszországot, később, 2009-ben pedig ismét színpadra álltak az európai zenészeket felvonultató színpadon.

- Hirdetés -

Az együttes sorsát Julija terhessége pecsételte meg. 2005-ben szólókarrierbe kezdtek a lányok. Kritizálni kezdték egymást, majd össze is vesztek. Megszűnt a jó viszony…

Jelena nem sokat változott az elmúlt 20 év alatt. Állítólag a mai napig énekel…

Juliának két gyermeke született. Egyik egy házas férfitól, a másik egy orosz üzletembertől. Ő is megpróbálkozott a szólókarrierrel, de nem aratott nagy sikert. A plasztikai műtétek rabja lett.

- Hirdetés -

2012-ben pajzsmirigyrákot fedeztek fel nála, aminek hatására elvesztette a hangját. Sajnos a műtét során az orvosok megsértették a hangszálait.

Alaposan szétműttette magát, az biztos…

kep 2022 10 23 115632865 Emlékszel a t.A.T.u együttesre? Mára rájuk sem lehet ismerni. Így néznek ki ma...
- Hirdetés -

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!