Erős Antónia marad az RTL Klub-nál, pedig fizetése sokszorosát kínálták neki

- Hirdetés -

Erős Antónia, becenevén Netti 1970. október 2-án született Szigetváron. A pedagógus, újságíró és műsorvezetőnő az RTL Klub híradóját vezeti Szellő Istvánnal. Öt évvel ezelőtt, 2015-ben a Forbes a hatodik legbefolyásosabb magyar nőjének választotta a médiában.

Antónia általános és középiskolai tanulmányait Szigetváron végezte, majd az érettségit követően egy évig dolgozott napközis nevelőként. 1990 és 1993 között elvégezte a Kaposvári Tanítóképző Főiskolát, ami után két évig a Kaposvári Városi Televízió riportere volt. 1994 és 1996 között végzett az ELTE média szakán. 1995-től szerkesztő-riporterként dolgozott a Magyar Televízió Pécsi Körzeti Stúdiójában. 1998-tól az RTL Klub munkatársa és már kétszer választották a legnépszerűbb női műsorvezetőnek. Antóniáról huszonöt éves korában kiderült, hogy cukorbeteg, ezért létrehozta az Egy Csepp Figyelem alapítványt a betegség korai felismerésére és megelőzésére.

A híradós 1997-ben Tóth László felesége lett. Ikreik, Szonja Mária és Mátyás Iván 2009. július 29-én látták meg a napvilágot.

- Hirdetés -

Antónia ezúttal Lilu műsorában sminkelte magát és mesélt munkájáról. Elmondta, hogy immáron huszonkét éve vezeti a híradót és bár a műsor rendkívül kötött, mégsem cserélne senkivel. Nemcsak munkája mellett tart ki, hanem az RTL csatorna mellett is és bár a hosszú évek alatt több ajánlatot is kapott, mindet elutasította. Hogy miért? Ezt válaszolta:

„Egyrészt mi is jól érezzük magunkat ezen a helyen vagy ebben a pozícióban, meg nyilvánvalóan a csatorna is elégedett azzal, amit csinálunk, úgyhogy ez egy hosszútávú hűség. Ha csak azt nézzük, hogy nem egyszer vagy nem egy helyről kerestek meg az elmúlt akárhány évben és konkrét tárgyalásig sem jutottak el, mert nem voltam arra nyitott, hogy leüljünk tárgyalni. Pedig a tárgyalás előtti jelzés is arról szólt, hogy sokszorosáért, sokkal jobb körülmények között… csak akkor meg arra gondoltam, hogy nem érdemes leülni beszélgetni, mert nem fog tudni olyat mondani, ami engem meggyőz” – mondta a híradós.

A Lilu műsorában készült beszélgetést itt részletesen megtekintheted:

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!