Friss hírek Michael Schumacher állapotáról – Egy kórházi dolgozó szerint magánál van a hétszeres világbajnok

- Hirdetés -

Hétfőn egy párizsi kórházba szállították Michael Schumachert, hogy őssejt kezeléssel próbáljanak javítani állapotán. Az idén januárban ötvenedik életévét betöltő Schumachert a Hopital Europeen Georges-Pompidou kórházba szállították. A volt Forma 1-es pilóta 2013-ban szenvedett súlyos agysérülést egy síbaleset során. Azóta nem szerepelt a nyilvánosság előtt, hisz állapota ezt nem tette lehetővé. A hat évvel ezelőtti baleset óta semmi biztosat nem tudni a legenda egészségéről.

Eddig nagy titokban tartották a hétszeres világbajnok egészségügyi állapotát. A család nem nyilatkozik állapotáról, csak néhány információ foszlányból lehetett néha hallani róla. Azt sem lehet tudni, hogy Schumi érzékeli-e a környezetét, az pedig időbe telik, míg kiderül, milyen hatással lesz rá a kísérleti őssejt kezelés.

Nick Fry, aki egykoron a legenda főnöke volt a Mercedesnél, az új könyvében így ír erről: „Corinna és a család rettentően kontrollálja az állapotával vagy kezelésével kapcsolatos információkat, és nagyon kár, hogy így járnak el.”

- Hirdetés -

A rajongók kénytelenek beérni az újságokban vagy az interneten csepegtetett információkkal. A milánói biológia professzort, Angelo Vescovit azt állította, hogy pár éve felvette vele a kapcsolatot valaki, aki jól ismerte a Schumacher családot: ” Megkérdezte, hogy lehetne-e tenni valamit Schumacherért. Akkoriban megpróbáltuk ugyanazon sejteket amelyeket a sclerosis multiplexben használunk, egy kómás fiúba injektálni, nagyon jó eredményekkel. Jelenleg azonban csak feltételezésekbe bocsátkozhatunk, hogy mi történik vele Párizsban.”

Kedden az egyik párizsi napilapnak, a Le Parisiennek egy anonim kórházi dolgozó elmondta, hogy Schumacher magánál van. ” Igen, az én részlegemen van. Megerősíthetem azt, hogy a tudatánál van.”

A Ferrari volt csapatfőnöke, Jean Todt és Mick Schumacher elutazott Anthoine Hubert temetésére, de előtte ugyan csak 45 percre, de meglátogatta a volt hétszeres világbajnokot.

- Hirdetés -

Csak remélni lehet, hogy a kezelések sikerrel járnak, és egyszer a közönség még újra láthatja minden idők egyik legsikeresebb Forma 1-es világbajnokát.

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!