Gáspár Evelin szervezetét kikészítette az Ázsia Express – Itthon tudta meg, hogy beteg

- Hirdetés -
Gáspár Evelin szervezetét kikészítette az Ázsia Express - Itthon tudta meg, hogy beteg

Gáspár Evelin állítása szerint teljesen elszokott attól, hogy ő legyen a figyelem középpontjában, ezért rendkívül megterhelő számára, hogy szinte a csapból is ő folyik. Az Ikrek jegyében született lány azt is elárulta, hogy benne sokszor nem is kettő, hanem tíz személyiség rejlik.

Evelin elmondta azt is, hogy az idősebbek gyakran faggatják arról, hogy miért nem állapodik meg végre, ugyanis egy 25 éves nőnek már teljesen normális, ha családja van.

evelin Copy 1024x665 Gáspár Evelin szervezetét kikészítette az Ázsia Express - Itthon tudta meg, hogy beteg

„Én nem vagyok egy átlagos cigánylány!” – mondta. Valamint hozzátette azt is, hogy ő inkább liberálisabb szellem, sem mint konzervatív.

- Hirdetés -

„Nekem most már férfi kell, nem egy fiú, akit tanítok. Legyen egzisztenciája, esze. Régebben akkor is erőltettem a folytatást egy kapcsolatban, amikor már tudtam, hogy semmi értelme” – mesélte Evelin.

gaspar evelin 9453 vsz r 1024x684 Gáspár Evelin szervezetét kikészítette az Ázsia Express - Itthon tudta meg, hogy beteg

Gáspár Győző idősebbik lányának tavaly október óta nem volt komoly kapcsolata. Azt mondja, most már ő is rájött, milyenek manapság a férfiak.

„Nem vagyok az a csaj, aki mellett lehorgonyozhatnak, és minden igényüket kielégítem, háztartást vezetek, valamint gyerekeket nevelek. Anyuéknál is ezt a mintát láttam – én tiltakozom ez ellen!”

- Hirdetés -
gaspar evelin beszolt gyozikenek nem a facebookon kell szeretni 06290945 Gáspár Evelin szervezetét kikészítette az Ázsia Express - Itthon tudta meg, hogy beteg

Evelin egy francia két tannyelvű gimnáziumba járt, ahonnan egyenesen Luxemburgba ment, ahol francia közgazdaságtant tanult. Angol pénzügyi diplomáját itthon az IBS-en szerezte meg. Miamiban és Nizzában is járt nyelvtanfolyamokra. A szakmájában való elhelyezkedésről azonban már régen lemondott.

„Arról már letettem, hogy Magyarországon, romaként, Gáspár Evelinként, ‘adócsaló’ múlttal és pénzügyi végzettséggel el tudjak helyezkedni” – tette hozzá. Azt mondta, ő sosem csalt adót, de óhatatlanul is összemossák ezzel nevét.

29695353 51623b1346ecba011ca3f125d366b7db wm Gáspár Evelin szervezetét kikészítette az Ázsia Express - Itthon tudta meg, hogy beteg

Evelin apja, Győző testvérével vett részt az Ázsia Expressben, aminek nagyon hálás, hisz megmutathatta magát és felhúzhatta a cigányok státuszát. A műsornak köszönhetően rengeteg pozitív visszajelzést kapott, amelytől nagyon boldog volt, mivel ő maga sosem szerette önmagát igazán. Miután a játék véget ért számára, nem érezte jól magát, ezért orvoshoz fordult. A vizsgálat megállapította, hogy a lánynak inzulinrezisztenciája van, amellyel jelenleg is kezelik. Evelin gyógyszeres kezelés alatt áll, és bár szépen lefogyott, a stresszevésről a mai napig nem tudott leszokni.

- Hirdetés -
20190905azsia Gáspár Evelin szervezetét kikészítette az Ázsia Express - Itthon tudta meg, hogy beteg

Virággal való kapcsolatáról még annyit elárult, hogy eltávolodtak egymástól. Húga átesett ugyanazon a traumán, mint ő maga, mindketten az evésbe fojtották bánatukat. Ma már teljesen más értékrendet képviselnek, talán ez az oka eltávolodásuknak is.

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!