Gáspár Virág 17 éves lett – Így néz ki napjainkban Győzike kisebbik lánya

- Hirdetés -

Gáspár Győző, azaz Győzike családját a 2005-ben indult Győzike Show-ban ismerhette meg az ország. Az RTL Klubon sugározott műsort több ezren követték figyelemmel.

A nézők bepillantást nyerhettek a Romantic frontemberének, feleségének, Bea asszonynak, valamint lányaiknak, Evelinnek és Virágnak életébe. Győző kisebbik lánya, Virág a forgatások ideje alatt még nagyon kicsi, mindössze két éves volt. Sokak emlékezetében még egy toporzékoló, gyakran síró kislányként él még.

Hihetetlen gyorsasággal szalad az idő, hiszen Virág idén júliusban ünnepelte 17. születésnapját. Családtagjai egyaránt megköszöntötték őt közösségi oldalán is. A kis Virág most már szinte felnőtt nő lett, aki kedveli a nőies ruhákat és a sminket is. Stílusa egyre csajosabbá válik az idő múlásával.

- Hirdetés -

Azt már sokszor láthattuk, hogyan alakult át Evelin az évek alatt, mióta a műsor már nem látható a tévében.

Ezúttal Virágot mutatjuk meg. Így néz ki manapság Gáspár Evelin kishúga.

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!